0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Eutopie No 1 Eutopie

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Eutopie No 1 Парфумована вода
Немає у наявності
Eutopie No 1 Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності
Eutopie Discovery Deluxe Набір (парфумована вода Eutopie No 1, 2, 6, 7, 10 по 10 мл)
Немає у наявності

Чи намагалися випробувати почуття повного єднання з ароматом? Мріяли огорнути себе його дивовижним флером та відчути при цьому абсолютний комфорт? Вітаємо, ви перебуваєте на правильній інтернет-сторінці! Адже саме тут наш магазин представляє своїм покупцям щось неймовірне, що запам'ятовується і, напевно, ексклюзивне – дебютне видання одного з нових французьких парфумерних брендів. Якщо досі ви могли сумніватися в тому, наскільки затишно і спокійно буде вам у компанії з подібним супутником, то рішення Eutopie No 1 розвіє всі ваші коливання. Адже навіть назва торгової марки, що видала продукт, говорить про те, що кожна людина має місце на землі, де їй добре. У цьому куточку блаженства і умиротворення йому не доводиться вдавати, намагатися виглядати краще - здаватися успішнішим, амбітнішим, ризиковим і цілеспрямованим. У компанії з цим ароматом його власник може залишатися собою, дарувати оточуючим своє тепло та демонструвати природні емоції.

Засновником торгової марки Eutopie стала Елоді Полле – екс-парфумер Hermes. На благо цього виробника майстер працювала протягом тринадцяти років, працюючи при цьому в Гонконгу та Дубаї. Вибір імені для її дітища був не випадковим, адже в перекладі це слово означає місце, де людина почувається щасливою. А хіба може бути інакше, коли покупець вибирає гармонійний і благородний аромат, що цілком підходить йому?

Досвідчені шанувальники парфуму рекомендують прислухатися до його звучання – такої чудової краси мелодія може відкритися у всій своїй красі не з першого тестування. Її пахощі відрізняються гармонійністю та вишуканістю, забезпечує помірну комфортну гучність, стійкість та гарний шлейф. Ця композиція однозначно забезпечить тому, хто її вибирає, приємні компліменти, зверне увагу оточуючих на людину, яка зважилася купити Eutopie No 1 .

Парфумована вода сімейства «мускусні дерево-квіткові» випущена торговою маркою як її перша робота в 2011 році. Автором цього твору став майстер Чарльз Карузо. Початкові ноти композиції зачаровують її власника поєднанням хвилюючої дамаської троянди, важкого і чуттєвого жасмину, пряно-солодкого зірчастого анісу, відтінки якого створюють атмосферу для релаксації. Шляхетні дерев'яні акценти, серед яких вгадується білий кедр та чуттєво-солодкий сандал, звучать у «серці» аромату. Їх тандем доповнюють мотиви розкішного тютюну та зухвалого перцю, що вносить інтригу до мелодії. Завершальний акорд парфумованої води наповнений спокусливим звучанням сірої амбри та чарівного мускусу, дует яких доповнений бархатистими та грайливими нотами чарівної ванілі.

Придбати парфум від Eutopie ви завжди можете, зробивши замовлення в Lagrande. Вибравши в нашому інтернет-магазині один із розкішних ароматів цього французького виробника, ви станете володарем оригінального продукту і точно почуватиметеся на висоті.