0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hugo Boss Boss the Scent for Her Eau de Toilette

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hugo Boss The Scent For Her Eau de Toilette Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Немає у наявності

Hugo Boss The Scent For Her Eau de Toilette – аура ніжності .

 

Парфумерія від німецького модного будинку Хьюго Босс для багатьох людей у світі є символом респектабельності, стилю, гарного смаку та якості. Це, безперечно, стосується і колекції The Scent , чарівною новинкою 2018 року в якій став квітковий парфум For Her Eau de Toilette , що зачаровує своїми квітковими, фруктовими та цитрусовими, солодко-медовими, м'якими пряними акордами.

Це дивовижний вибір для весняних і літніх днів – ніжний, жіночний, сповнений чарівності аромат, який подобається практично всім і в будь-якій ситуації: адже справжня чарівність доречна завжди і викликає захоплення самим фактом свого існування.

Парфум притягує компліменти, але при цьому нікому не завадить навіть в офісі з досить строгим дрес-кодом – він ідеальний та універсальний, і це чудово!

Історія аромату

 

Красива та чуттєва колекція The Scent розпочалася з ефектного дуету для Нього та для Неї, який був представлений у 2015-16 році. І якщо перша жіноча версія була скоріше поемою про солодкі персики в обрамленні ніжних білих фрезій з базовою ноткою какао, то нова варіація багатогранніша, хоча при цьому ніжніша: тут чуються також мед, прянощі і білі квіти - це просто квінтесенція літа в ніжно-рожевому жіночому. флакон!

Нині у колекції вже понад десяток парфумів – і всі вони виходять парами, утворюючи чудові тандеми жіночої та чоловічої версій.

Новинка 2018 року відрізняється ніжністю та легкістю – така особливість концентрації туалетної води. Вона сподобається всім тим витонченим дівчатам, які навесні та влітку віддають перевагу легкості образу та витонченості парфумів.

Придбати Hugo Boss The Scent For Her Eau de Toilette в Україні можна за лічені хвилини на сторінках сайту або ж у шоу-румі La Grande, де ми зібрали для вас виключно справжню продукцію престижного бренду з Німеччини, який є законодавцем світової моди вже кілька десятиліть. поспіль.

 

Іскриста жіночність!

Композиція відкривається втіленою спокусою: соковитою нотою стиглого персика, доповненою яскравим цитрусовим акцентом освіжаючого зеленого мандарину та м'якою медовою негою, приправленою пряною гостротою темпераментного рожевого перцю.

Серцевий акорд сповнений магії білих квітів: тут вас огортає чудовий флер повітряних білих фрезій, фруктово-замшевого орієнтального османтусу та ніжного, солодкого апельсинового кольору – флердоранжу, символу чистоти та вишуканості.

У фіналі можна сповна насолодитися смачною, гурманською нотою какао - принадною, обволікаючою, винятково комфортною.

Стійкість та шлейф цієї туалетної води не розчарують своїх власниць – навіть для весняно-літньої композиції вони дуже гідні.

Вам, безперечно, варто купити Hugo Boss The Scent For Her Eau de Toilette в La Grande, якщо ви любите м'які квіткові твори, прикрашені гурманськими мотивами – з таким парфумом ви забезпечені безперервним потоком захоплення та компліментів!