0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mancera Gold Aoud

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Gold Aoud Парфумована вода
129 грн
177 грн
Акція
-27%
Mancera Gold Aoud Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Ніколи раніше ви не виглядали настільки сліпуче, не відчували на собі таку кількість зацікавлених поглядів, що схвалювали, не відчували себе в центрі загальної уваги. Ви багато надій покладали на нове придбання, але щиро дивуєтесь потужного ефекту, зробленого ним! Аромат Gold A aoud зумів виділити вас, підкреслити вашу успішність і лиск, надати образу завершеності.

Цією роботою, представленою у 2017 році, Парфумерний дім Mancera ще раз наблизив допитливу західну публіку до таємниць Сходу. Він нагадав, що в жодному іншому куточку планети не знайти таких чистих дорогоцінних компонентів, які використовують у своїй роботі майстри компанії, і вкотре довів унікальність видань, представлених торговою маркою. Свої роботи головний парфумер і креативний директор бренду, неповторний П'єр Монталь, адресує людям успішним і незалежним, які цінують достаток і ті вигоди, які він може забезпечити. Як людина, яка відчуває особливі почуття до східних країн, він зумів передати цю пристрасть у своїх творіннях. Працюючи над ними, він не забував про секрети, якими з ним поділилися східні колеги. Купуючи один із творів від Mancera, ви отримуєте справжній ароматний шедевр, одягнений у спеціальну ємність, розроблену на замовлення компанії. Особлива конструкція та високотехнологічні матеріали дозволяють зберігати рідину всередині в ідеальному стані.

Купити Gold A aoud сьогодні може дозволити собі кожен справжній гурман, якому припала до душі ця таємнича квіткова дерев'яна мускусна мелодія. Оскільки ціни на селективну парфумерію, яку пропонує магазин Lagrande, більш ніж прийнятні.

Gold A aoud – справжня магія Сходу. Це довгоочікуваний теплий вечір або ніч, що дарує світло яскравих зірок і наповнена негою... Це загадковість, яку таїть у собі образ впевненого та харизматичного чоловіка чи звабливої та привабливої жінки, оскільки аромат адресований представникам обох статей.

У цій версії ключова нота уда, характерна для багатих та інтенсивних східних композицій, звучить по-європейськи стримано та інтелігентно. До цього солодко-димного відтінку в початкових акордах приєднується гострота шафрану, соковитість мандарину та грайливість лимона, елегантність бергамота та зухвалість чорного перцю. "Серце" парфуму пронизане ніжністю болгарської троянди, доповненої терпкими смолистими нюансами пачулів та інтригуючим жасмином. Димно-ванільні нюанси деревини гуаяк, чарівного сандала, білого кедра, які відчуваються у фінальному штриху парфумованої води, доповнюються пікантними вкрапленнями мадагаскарської ванілі, що манить амброво-мускусним дуетом, спокусливо.

Купити вишукану парфумерію Mancera у Києві ви можете в одному зі спеціалізованих бутіків міста, де вона досить широко представлена. Купуючи цю продукцію в lagrande.com.ua, ви не тільки можете бути впевнені в автентичності товару, але також отримуєте улюблений аромат за максимально доступною ціною.