0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mancera Black Vanilla

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Black Vanilla Парфумована вода
Немає у наявності
Mancera Black Vanilla Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Mancera Black Vanilla – еліксир втілення бажань

 

М'який, глибокий аромат-унісекс Black Vanilla паризького Будинку Mancera адресований досвідченим любителям елітних парфумів. Універсальна композиція вишуканими пахощами приваблює жінок та чоловіків. Її розкішне, привабливе звучання наповнює атмосферу флюїдами оптимізму, умиротворення, релаксу. В обіймах елегантного парфуму так легко відчувати силу своєї чарівності, харизми, бути в центрі уваги, приймати та дарувати компліменти! На крилах ніжності та пристрасті він переносить у чарівний світ, де виконуються таємні бажання. Вечори, проведені у його компанії, запам'ятовуються надовго.

«Чорна Ваніль» створена для цілеспрямованих, позитивно мислячих особистостей, які звикли досягати успіху у всіх починаннях. Вона чудово доповнює повсякденний образ, навіює відчуття спокою та чистоти. Носити її можна на всі заходи, де важливо пахнути привабливо, піднесено, але стримано та не зухвало.

Історія аромату

 

Ексклюзивні колекції заснованого в 2007 році бренду Мансера відкрили нову сторінку гламурної історії нішевих ароматів, стали яскравим маркером елегантності, престижу, витонченості та шику. Нові парфумерні символи, об'єднані в Confidential Collection, Будинок Мансера представив на виставці парфумерії та косметики Pitti Fragranze-2017 Florence у Stazione Leopolda. Лінійка ароматних подорожей до потайних куточків душі включає п'ять серійних маршрутів – Black Vanilla, Gold Aoud, Pink Roses, Purple Flowers, Red Tobacco.

Серія «Чорна ваніль» веде на острів вічної молодості, у світ загадок та чудес, що нагадує унікальний Мадагаскар – країну баобабів, дивовижних тварин та чудової природи. Саме Мадагаскар є найбільшим у світі експортером запашної ванілі.

Автор формули парфумованої води П'єр Монталь додав мелодії аромату чуттєвості, м'якості, теплоти, повітряної легкості. Чиста, свіжа есенція зберігається у високому коричневому флаконі циліндричної форми із золотавим дном. Фіал декорований прямокутною чорною етикеткою із зображенням ванільної квітки.

Квіткова чарівність та витонченість

 

Чарівний, злегка кокетливий тон початку композиції створюють кисло-солодкі ягоди чорної смородини та соковитий, апетитний білий персик. З ними чудово гармонують ніжний, прохолодний кремовий кокос і свіжий калабрійський бергамот. Потім цю іскристу, бархатисту, молочну піну накриває хмара з пелюсток королівської троянди та пристрасного єгипетського жасмину. Томна заморська фіалка вносить ще більше прохолоди, оточує безтурботністю, посилює почуття впевненості. У фіналі чути помірно-солодкі переливи мадагаскарської ванілі, навколо якої інтригуюче кружляє білий мускус, викликаючи приємний «післясмак».

Солодкий квітково-ванільний букет нагадує таємничу тропічну ніч, безтурботний літній відпочинок. Місячне світло розчинене в океані, повітря наповнене запахом екзотичних квітів, деревний серпанок полонить думки, пробуджує хвилюючі емоції.

Ви зможете відчувати все це знову і знову, якщо вирішите купити Mancera Black Vanilla . Насолоджуватися спогадами вам допоможе інтернет-магазин La Grande та його оригінальна продукція.