0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Eau de Soleil Blanc

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Eau De Soleil Blanc Туалетна вода
4 342 грн
Tom Ford Eau De Soleil Blanc Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Tom Ford Eau De Soleil Blanc – симфонія чарівного сходу та райських квітів

 

Багатогранний, яскравий райдужний всесвіт в одному флаконі від модного будинку Том Форд. Коктейль дивовижних прянощів та екзотичних фруктів, сплетених воєдино магією квіткових пелюсток – навряд чи можна уявити щось більш захоплююче і пристрасне. Аромат універсальний, він підійде і чоловікам, і жінкам, що робить його ще популярнішим.

Зворушливі білі квіти поєднуються з сонячними соковитими цитрусовими, енергією кокосу, ванільною насолодою і загадковістю акордів туберози. Цей парфум буде звучати в теплий літній день, але він так само актуальний і ввечері, а в прохолодну погоду огорне вас хмарою затишку і ніжності, занурить у світ задоволень.

На діловій зустрічі цей аксесуар чудово проявить себе, заявляючи про вас, як про сильну і рішучу особистість, але по-справжньому він розкриється в невимушеній обстановці, наприклад, на романтичному побаченні.

Історія аромату

 

Автор цього бренду - знаменитий американський дизайнер і кінорежисер Том Форд. Його багатий досвід, любов до творчості, експериментів та безперечний талант дозволяють народжуватися унікальним у своїй красі композиціям. До речі, саме він допоміг такій зірці модного світу, як компанія Gucci, вийти на новий рівень після важких часів.

Ця композиція побачила світ у 2018 році. Останні парфумерні віяння, нові рішення, пов'язані з досвідом, класикою і натхненням - в ній є все. Засновник марки каже, що кожен його день – бій, і можна сміливо стверджувати, що він виходить із цього поєдинку переможцем.

Як і інші твори бренду, ця парфумована вода має чудовий дизайн флакона та упаковки: матове біле скло, позолочена етикетка та кришечка. Лінії, сучасність і елегантність - її не хочеться випускати з рук. Такий парфум можна сміливо піднести як подарунок для поціновувача чи цінительки прекрасного.

Витонченість та чуттєвість, що народжують мрії

 

Відкривається композиція бадьорими життєрадісними нотками гіркого апельсина, зеленого бергамоту, спокусливого петітгрейну, а також інтенсивного цитрона. Цитрусовий феєрверк продовжують харизматичні ноти кмину, рожевого перцю та східного кардамону. Фісташки в дуеті з неролі наповнюють навколишній простір ніжністю та створюють романтичний настрій.

Серцеві ноти представлені солодким і трохи терпким туніським апельсиновим кольором, жасмином, що тягне, зігріває туберозою. Іланг-іланг перетворює атмосферу на диво розслаблення та чарівності, а свіжі акценти розставляє зелень гальбануму.

Не менш прекрасна й мелодія базових відтінків: тут чути екзотичність кокосу, містичної амбри, чарівної ванілі. Глибину і складність композиції надають пряні боби, що зігрівають, тонка і нюанси бензоїну.

Наповнитись натхненням від запашних шедеврів та купити Tom Ford Eau De Soleil Blanc можна в інтернет-магазині La Grande. Справжній парфум – це витвір мистецтва!