0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain L'Instant de Guerlain pour Homme 2016

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain L'Instant de Guerlain pour Homme 2016 Парфумована вода
3 481 грн
4 048 грн
Акція
-14%
Guerlain L'Instant de Guerlain pour Homme 2016 Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Немає у наявності
Немає у наявності
Guerlain L'Instant de Guerlain pour Homme 2016 Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Історія модного будинку Guerlain бере свій початок у 1828 році. Тоді П'єр Франсуа Герлен закінчив у Британії навчання на хіміка, повернувся до Франції та відкрив невеликий аптечний магазин. Він продавав мікстури та порошки, а ще змішував у підвалі есенції та натуральні олії, створюючи оригінальну парфумерію. Його продукція мала популярність у паризької публіки, серед клієнтів були Оноре де Бальзак, королева Вікторія і Наполеон III.

У 1864 році, після смерті патріарха, його справу продовжили сини. Габріель взяв на себе фінансові та організаційні питання, тоді як Еме зосередився на творчості. Саме він вигадав пірамідальну структуру композицій – така конструкція використовується парфумерами досі. Крім того, він почав активно використовувати синтетичні компоненти. У 1910 році фірму очолили сини Габріеля, оскільки власних дітей у Емі не було. Вони також розділили обов'язки на прикладі свого батька і дядька. Спільна робота та неабиякий талант П'єра та Жака допомогли вивести бренд на міжнародний ринок, перетворивши на всесвітньо відому торговельну марку. З 1956 року будинком опікується Жан-Поль Герлен, представник п'ятого покоління сім'ї.

Чоловічий L' Instant de Guerlain pour Homme 2016 – це спеціальне видання, випущене в оновленій упаковці. Дизайн флакона став підкреслено лаконічним та стриманим, його прямокутна форма вказує на мужній та шляхетний характер його змісту. Це традиційний деревний аромат, створений за канонічними правилами, але з динамічним та сучасним звучанням. Чудовий вибір для любителів класики! Туалетна вода адресована натурам привабливим і активним, з вольовим характером і яскравою харизмою, які сформували власний унікальний стиль і систему цінностей, володіють прекрасними манерами і смаком, тому й парфум вибирають собі під стать, такий самий елегантний і привертає увагу, який неможливо упустити на увазі або сплутати з іншими.

Відкриває чудову композицію щедрий розсип стиглих цитрусів. Бергамот з лимоном посилені іскри елемі. Напоєні сонцем, соковиті і бешкетні, вони миттєво покращують настрій і заряджають енергією, чудово бадьорять і приємно освіжають, допомагаючи протягом цілого дня залишатися в тонусі. Дзвінким фруктам вторять пекучі спеції. Пікантний зірчастий аніс і зухвалий перець задають особливо динамічний ритм, чудово відтіняючи ніжний трепет жасминових пелюсток. Вкраплення чаю та гібіскусу роблять звучання більш прохолодним і хвилюючим, тонкі струмки диму додають чуттєвої глибини, а завершує чарівну комбінацію бархатиста база із замшевих чуллів та гурманських какао-бобів, поданих на благородній підкладці із сандалової деревини. Просто чарівне поєднання, яке допоможе виділитися у натовпі та залучити зацікавлені погляди!

Туалетна вода підходить для денного та вечірнього образу. Вона чудово проявляє себе в будь-яку погоду та сезон, додає своєму власнику імпозантної елегантності, підкреслює його природну чарівність та мужність.

Придбати L' Instant de Guerlain pour Homme 2016 в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.