0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Donna Karan (Dkny) Women Energizing

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Donna Karan (DKNY) Women Energizing Парфумована вода
1 407 грн
Donna Karan (DKNY) Women Energizing Туалетна вода
Немає у наявності
Donna Karan (DKNY) Women Energizing Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Donna Karan (DKNY) Women Energizing Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Donna Karan (DKNY) Women Energizing Парфумований спрей для тіла
Немає у наявності

Donna Karan (DKNY) Women Energizing – запах зими у крижаному флаконі



Donna Karan (DKNY) презентує дивовижний «зимовий» парфум Women Energizing – тонкий, дзвінкий, прозорий – справді кришталевий! При цьому він задерикуватий, енергійний і зухвалий - немов морозне повітря, що щипає шкіру і яскравий рум'янець, що дарує, заряджаючи енергією і бадьорістю на весь день.

Композиція створена дуже урбаністичною, ультрасучасною, вона адресована молодим, повним сил дівчатам, які активно, стрімко живуть і підкорюють день за днем величезний мегаполіс. Аромат стійкий, добре тримається на шкірі, огортає нереально гарним шлейфом і збирає безліч компліментів і питань: що так чудово пахне? Звідки стільки свіжості та чистоти?

Цікавий той факт, що композиція, що обдає крижаним диханням зими, насправді призначена для спекотних днів літа та весни, в які вона привносить арктичну прохолоду та бажане полегшення. Вона чудово підходить до білих блуз і спідниць-олівців, білосніжних суконь, світлого і легкого одягу в міському стилі. Однак багато поціновувачів відзначають, що взимку аромат звучить по-особливому, наповнюючи простір навколо аурою бездоганності своєї володарки.



Історія аромату

 

Бренд Donna Karan представив свою DKNY Collection напередодні Міленіума, 1999 року. З того часу вона поступово поповнювалася ароматами свіжої, урбаністичної спрямованості, і у 2011 році Women Energizing став яскравим діамантом у цій галереї.

Багато шанувальників бренду та любителів «кришталевого» напряму в парфумерії відзначають його красу та завершеність.

Дизайн флаконів був заданий першим парфумом цієї колекції, і вже 20 років він залишається сучасним і актуальним: витягнуті вгору силуети, наче нью-йоркські хмарочоси, прозорі, немов крижинки, грані, лаконічне оформлення та бездоганність стилю – ось що таке "Жіноча Енергія"!.

Купити Donna Karan (DKNY) Women Energizing ви завжди можете в інтернет-магазині La Grande: всі модні новинки і аромати, що давно зарекомендували «зі стажем», є в нашій колекції!

 

Donna Karan ( DKNY) Women Energizing – пронизливо чистий та сонячний зимовий день



Композиція вступає дзвінким цитрусовим акордом, в якому переплелися гіркуватість грейпфрута, соковитість апельсинів, запашна терпкість бергамота. Інтригуюча нота горілки в цьому парфумі зовсім не сп'янює - навпаки, вона дуже бадьорить, змушує сяяти очі, а кров бігти швидше. У поєднанні з початковим цитрусовим акордом горілка відчувається швидше як джин-тонік або мартіні, надаючи свіжості та енергії. Бархатисто-зелений аромат листя фіалки привносить у звучання старту особливу вишуканість.

«Серце» парфуму наповнене солодкувато-акватичними пахощами лотоса, весняною чарівністю нарцисів і насиченим, витонченим, довершеним акордом орхідей.

База композиції дуже шляхетна, з сольною партією березової деревини – терпкою, що трохи нагадує аромат дорогої шкіри.

Якщо ви хочете незвичайний свіжий аромат, якого, напевно, не буде ні в кого, крім вас, варто купити Donna Karan ( DKNY) Women Energizing - він виправдає ваші очікування сповна!