0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Cartier La Panthere Eau de Toilette

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Cartier La Panthere Eau de Toilette Туалетна вода
Немає у наявності
Cartier La Panthere Eau de Toilette Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Cartier La Panthere Eau de Toilette - грація пантери чи чарівність жінки?

Всесвітньо відомий будинок Cartier створив нове втілення власного символу – граціозної та сильної дикої кішки. Він представив сміливий та чуттєвий аромат La Panthere Eau de Toilette , адресувавши його яскравим, волелюбним, харизматичним сучасникам. У той же час звучання парфуму настільки гармонійне і абсолютно, що його можна назвати неокласикою.

Це шипрова квіткова туалетна вода, що переливається відтінками білих квітів, цитрусів, зелені та мускусу. Такий аромат прикрасить вас на будь-якому денному заході і буде відмінним доповненням до зовнішності незалежної, але в той же час жіночної красуні, куди б вона не попрямувала - від зустрічі в офісі до прогулянки бутіками.

Туалетну воду відрізняє чудова стійкість і неповторний шлейф - така якість у поєднанні з елегантністю та виразністю робить цей парфум справжнім шедевром сучасності!

Історія аромату

 

Символом бренду Картьє є пантера. В 1986 аромат саме з такою назвою став одним з перших парфумерних творів модного будинку, що спеціалізується на предметах розкоші: ювелірних виробах, годинниках і елітних аксесуарах. До того ж Пантерою називалася у колі друзів муза самого Картьє – красуня Жанна Туссен.

У новому тисячолітті успіх першої Пантери було вирішено повторити, зробивши більш сучасне трактування цього експресивного образу. В результаті Матільда Лорен створила у 2014 році не фланкер, а яскравий самостійний аромат, який максимально високо оцінили як шанувальники бренду, так і професійне журі. У 2015-му ця туалетна вода була номінована на премії “Fragrance Foundation Awards” в Італії та “Academia del Perfume” в Іспанії, увійшовши до фіналістів в обох випадках.

У тому ж році вона отримала і реальну нагороду: у номінації "Найкраща упаковка жіночого аромату" від Fragrance Foundation Awards вона стала найкращою. І це абсолютно заслужено: флакон, в якому укладена "Пантера" - сам по собі витвір мистецтва: скло ограноване у вигляді морди витонченого хижака, а всередині хлюпається ніжно-рожеве диво.

Не дивно, що такий успіх було вирішено повторити в новому фланкері, і 2018-го Матільда Лоран представила в лімітованому виданні світлішу легку версію Пантери - але не менш граційну.

Купити Cartier La Panthere Eau de Toilette в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього бренду, що став у всьому світі символом багатства та елегантності.

 

Cartier La Panthere Eau de Toilette – стильний аромат сучасності

Композиція зустрічає зухвалою свіжістю динамічних соковитих цитрусів – грейпфрута та бергамоту. Далі ми потрапляємо в запашний сад, де освіжаючі зелені ноти потопають у квітковому акорді розкішних гарденій і жасмину, що хвилює, дзвінких крихких конвалій і романтичних троянд. Ніжну насолоду цієї квіткової феєрії надає тандем груші та ананаса. Базовий акорд огортає магією мускусу і зачаровує аристократизмом поєднання сандалового дерева, дорогої шкіри та чуттєвих пачулі.

Якщо ви у пошуках аромату, який асоціювався б зі стильною розкішшю, і при цьому звучав сучасно, варто купити Cartier La Panthere Eau de Toilette – це вишукана класика наших днів!