0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Eutopie No 6 Eutopie

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Eutopie No 6 Парфумована вода
Немає у наявності
Eutopie No 6 Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Якщо існують парфумерні бренди, на появу новинок від яких чекають з нетерпінням, то французька торгова марка Eutopie – точно одна з них. У 2013 році було презентовано її нове видання: аромат, який постав перед публікою, був суперечливим, багатогранним, харизматичним і одягненим у яскравий флакон, що привертає увагу. Як завжди, робота цього виробника змогла зацікавити шанувальників, спровокувати і схвалення, і критику. А також ще раз наголосити на нестандартному стилі цієї нішевої парфумерії.

Передісторією до появи роботи стало відвідування засновницею бренду Елоді Полле у 2012 році спеціалізованої парфумерної виставки у Флоренції. На той момент торговою маркою було видано аромати №1 та №2, готувався до виходу Eutopie No3. Майстер давала інтерв'ю журналістам та блогерам, в одному з яких пообіцяла створити парфум, присвячений Росії. Справжні майстри вміють тримати слово. Пообіцяла – зробила! Під ім'ям EutopieNo 6 з'явилася композиція, яка розповідає про особливості цієї держави. Шанувальники парфуму стверджують, що він повністю передає дух країни, якій присвячений – уособлює демонстративну силу, наполегливість, безкомпромісність. Згідно з інформацією, зазначеною виробником на його офіційному сайті в описі продукту, ця парфумована вода «таїть у собі контрасти, які зустрічаються в Росії», а також «вагається між гламурним сучасним життям і духом традицій».

Автором композиції сімейства «східні деревні» є парфумер Надеж ле Гарлантежек. Її роботи можна знайти в парфумерних портфоліо Boucheron, Collistar, Ex Nihilo, L'Occitaneen Provence, Les Liquides Imaginaires, Oriflame. Створена нею мелодія аромату поєднує у собі бальзамічні, шкіряні, деревно-мускусні відтінки, і однаково добре імпонує як вишуканим дамам, і стильним молодим людям. Тим, хто хоче насолодитися її гармонійністю, інтернет-магазин Lagrande пропонує купити EutopieNo 6 .

Аромат розкривається відтінками хвилюючого густого ладану і нотами деревно-землистого кіпріолу, що містить відтінки кориці, кедра і пахощів. Вишуканий лабланум у поєднанні із розкішною шкірою формують чуттєве «серце». Цей тандем доповнюють мотиви гіркувато-квіткової освіжаюче-м'ятної герані. Деревний базовий акорд поєднує в собі витонченість білого кедра та вишуканої деревини пеппервуд, смолисту терпкість почуттів та спокусливі відлуння анімалістичного мускусу.

Купити парфумерію від Eutopie у Києві та інших містах України можна в магазині Лагранд. На нашій інтернет-вітрині представлені лише оригінальні продукти, які ми пропонуємо своїм покупцям за максимально прийнятними цінами. Серед наших товарів – декоративна косметика, у тому числі для чоловіків, засоби догляду за тілом та волоссям від відомих виробників, продукція для створення манікюру.