0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 pour Elle Eau Fraiche

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Eau Fraiche Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Немає у наявності

2018 року стильна колекція від французького модного будинку поповнилася новим парфумерним дуетом. Жіноча версія відноситься до квіткових водяних. Вона складає пару однойменного чоловічого аромату. Це найбільш делікатна та легка композиція у своїй лінійці, що ідеально підходить для літнього сезону. Надихнута чарівною атмосферою сонячного та ясного дня на тенісному корті, легендарною білою сорочкою-поло та кокетливою спідницею плісированою. У ній гармонійно поєднується свіжість та енергія, спокуслива спокуса та життєрадісність.

Фланкер динамічний і живий, грайливий та безтурботний. Миттєво покращує настрій, тонізує і чудово бадьорить. Відмінно підходить для початку активного та продуктивного дня. Його відкривають ігристі переливи стиглих цитрусів: чарівна симфонія жовтого мандарину і грейпфрута приємно лоскоче рецептори, освіжає і дарує чудове відчуття чистоти та легкості. Це справжній енергетик, який вселяє у вас впевненість, підвищує самооцінку та мотивує на підкорення незвіданих вершин. У компанії задерикуватого рожевого перцю соковиті фрукти набувають особливої темпераментності, стають більш пікантними та інтригуючими.

У серці Lacoste Pour Elle Eau Fraiche розпускаються трепетні бутони найніжніших кольорів. Єгипетський жасмин поширює п'янко-солодке, медове пахощі. Йому вторить вершкова магнолія, напрочуд граціозна і жіночна. Це саме втілення витонченості, нескінченно прекрасне та привабливе. Поєднання, що змушує частіше битися не одне чоловіче серце. Виразна млість пружних пелюсток віртуозно обрамлена чарівною прохолодою акватичних мотивів. Їхня сяюча свіжість посилюють повітряні хвилі мускусу, завдяки чому букет звучить більш об'ємно і переливчасто, щоб потім повільно розтанути в бархатистих обіймах індонезійських пачулі.

Туалетна вода відрізняється скромною і витонченою чарівністю, ненав'язливістю і ретельно збудованою композицією. Вона ідеально підійде сучасним та активним дівчатам, які не люблять сидіти на місці. Власниця парфуму - впевнена в собі і цілеспрямована, романтична і мила, прагне в усьому знаходити позитив і своєю усмішкою робить світ світлішим і теплішим. Її відрізняє гарний смак, природний шарм та унікальний, неповторний стиль, завдяки якому вона завжди виділяється у натовпі.

Аромат вдало доповнює її денний образ, і не важливо, чи зібралася вона на лекції в університеті, роботу в офісі, фуршет, коктейльну вечірку, на літній пікнік або гру в гольф – її скрізь чекає успіх! Парфум делікатний і ненав'язливий, цілісний і округлий, кокетливий, але не вибагливий – він сподобається всім.

Придбати Eau de Lacoste Pour Elle Fraiche можна в інтернет-магазині La Grande. Флакон даного видання виконаний у традиційному дизайні: плоска пляшечка із закругленими кутами та широкою прозорою кришкою. Фіал пофарбований градієнтом у ніжно-рожевий відтінок. На непрозорому склі красується текстильний логотип у формі крокодила.