0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lanvin Eclat de Nuit

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lanvin Eclat de Nuit Парфумована вода
1 217 грн
Хіт
Lanvin Eclat de Nuit Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Lanvin Eclat de Nuit лосьйон для тіла (тестер)
Немає у наявності
Lanvin Eclat de Nuit Набір (парфумована вода 100 мл + мініатюра 7.5 мл + лосьйон для тіла 100 мл)
Немає у наявності

Lanvin Eclat de Nuit – ароматний коктейль щастя

 



Витончений, магічно привабливий жіночий аромат Eclat de Nuit легендарного бренду Lanvin адресований вимогливим, витонченим леді та юним мрійницям, що люблять активний відпочинок, подорожі, романтичні прогулянки. Чуттєва, солодка фруктово-квіткова палітра з деревно-вершковими вкрапленнями чудово гармонує з безтурботною атмосферою літніх ночей, свят та розваг. У ньому відбиваються блиск вогнів, лісова прохолода, чарівний запах квітів, таємничі перетворення звуків, почуттів, емоцій.

Яскравий «нічний» парфум пробуджує спогади, запрошує виїхати з задушливого міста, прогулятися в тіні дерев, освітлених місячним світлом, манить у країну мрій. Короткий, свіжий букет чудово поєднується з вечірнім платтям, підкреслює стильний образ героїні, впевненої у своїй неповторності, шармі, бездоганному смаку. Парфумована вода не прив'язана до віку господині, її соціального статусу, місця проживання, вона чудово розкривається на шкірі молодої красуні, і не менш яскраво підкреслює й імідж елегантної, успішної пані.



Історія аромату

 

Ароматні композиції, створені в лабораторіях компанії Ланвен, незмінно викликають інтерес критиків та шанувальників брендової продукції, стають бестселерами та б'ють рекорди продажу. У 2018 році елітна колекція парфумерних шедеврів поповнилася чарівною симфонією Eclat de Nuit. Нова серія продовжила лінійку парфумів Eclat D'Arpege зразка 2002 року, стала повноправним членом сімейства Les Еclats та прямим спадкоємцем блискучих Де Флерс.

Автор фланкера парфумер Fabrice Pellegrin розробив формулу екзотичного коктейлю для літньої пори, наповнив її соковитими фруктами, чарівними дарами флори, карамельно-шоколадним кремом. Новинка, порівняно зі своїми «старшими братами», вирізняється яскравістю, чуттєвістю, насолодою та глибиною звучання.

Флакон для еліксиру щастя виконаний у формі рожевої кулі з рифленими гранями і нагадує дорогоцінний камінь. Шийка прикрашена двома символічними обручками, вона прикрита високим двоярусним ковпачком сріблястого кольору, увінчана прозорим кристалом.



Lanvin Eclat de Nuit – символ жіночої чарівності



Ігриста, наче шампанське, композиція залишає незабутнє враження, радує, захоплює дух, дарує відчуття ніжності та затишку, повертає у безпечне дитинство при першому ж дотику. Вона відкривається дзвінкими акордами гіркого лимона, соковитими, хрусткими нотками червоного яблука та пряно-м'ятним відтінком чорної смородини.

У «серйозному», позбавленому сентиментальності серці, емоційно пульсує солодкий звабливий нічний цеструм -  пристрасний жасмин. Ласкава біла фрезія, медово-терпкий апельсиновий цвіт кличуть у світ мрії та щастя.

У шлейфі вабить карамельно-горіхове пралине, димчасто-мускусний сандал, кремова ваніль. Дивовижна мелодія бази полонить, паморочить голову, натякає на неземне блаженство.

Якщо ви бажаєте справити ефектне враження і прикрасити себе чимось особливим, вам варто придбати Lanvin Eclat de Nuit. Менеджери La Grande допоможуть оформити замовлення та оперативно відправлять його за вашою адресою.