0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Escada Sorbetto Rosso

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Escada Sorbetto Rosso Туалетна вода
1 807 грн
2 177 грн
Акція
-17%
Escada Sorbetto Rosso Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Escada - це будинок моди, заснований подружжям Лей у 1976 році. Свою назву компанія здобула на честь ірландського скакуна, який приніс парі великий виграш на стрибках. Вольфганг був щасливим бізнесменом з відмінним діловим чуттям, а Маргарет більшу частину свого життя пропрацювала в модній індустрії – спочатку манекенницею, потім модельєром та дизайнером, тому ідея відкрити власну справу для них була цілком закономірною.

У 80-х роках минулого століття на подіумах домінував темний колір. Бренд запропонував кардинально нове бачення: яскраві, експресивні відтінки та незвичайні поєднання тонів, таких як рожевий з помаранчевим. Такий нестандартний підхід привернув увагу до торгової марки увагу та забезпечив їй величезну популярність. Незабаром у каталозі будинку з'явився чоловічий та спортивний одяг, аксесуари та ювелірні прикраси, предмети розкоші та, звичайно, парфумерія.

Чарівний Sorbetto Rosso був випущений у 2018 році. Це стильний жіночий аромат, натхненний чудовою атмосферою італійських канікул, точніше – безтурботного відпочинку на престижному курорті Амалфі. Традиційне щорічне видання для літнього сезону випущене лімітованим тиражем.

Стильний фруктовий фужер оспівує красу природної чарівності та безпосередності, оптимізму та кокетливої бешкетності. Його власниця сучасна і харизматична, стежить за модними трендами, але не копіює їх сліпо, а творчо інтерпретує, створюючи неповторні та ефектні образи. Вона щодня різна, але незмінно прекрасна. Такі дівчата не люблять шаблонів та заборон, вони сміливо розсувають межі дозволеного, невпинно рухаються вперед, пізнаючи світ та здійснюючи неймовірні відкриття. Енергією їх забезпечує динамічний і переливчастий парфум.

Він легкий та свіжий, з багатою палітрою відтінків та гарною грою відблисків на шкірі. Тішить спокусливою глибиною і повітряною легкістю, огортаючи свою володарку найтоншою вуаллю прохолоди. Відкривається чарівними пахощами стиглих плодів. Задерикуватому танжерину вторить соковита груша, а грайливе яблуко віртуозно доповнене пустотливими нотками полуниці та кавуна. Палкий натиск фруктів остуджують кришталеві водяні переливи, посилені вишуканими акордами морської солі та калону. Поступово аромат пом'якшується, стає більш важким і ніжним. На перший план виступає спокусливий дует троянди з екзотичною квіткою тіаре. Пронизані шовковистим мускусом пелюстки кружляють у чарівному танці, неспішно опускаючись на вершкову підкладку з гурманської пралині та сонячної амбри.

Така туалетна вода вдало доповнить будь-який денний ансамбль. Це чудовий вибір для вихідного дня, уїк-енду чи відпустки, побачення чи пляжної вечірки, зустрічі з подружками чи прогулянки містом. Вона додасть образу витонченості та елегантності, підкреслить жіночність та природну чарівність. Справжній антидепресант, що допомагає забути про всі проблеми та негаразди!

Придбати Escada Sorbetto Rosso можна в інтернет-магазині La Grande.