0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lancome La Nuit Tresor a la Folie

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lancome La Nuit Tresor A La Folie Парфумована вода
Немає у наявності
Lancome La Nuit Tresor A La Folie Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Lanc?me La Nuit Tresor A La Folie – аромат свята !

Новий витвір будинку Lanc ? me « La Nuit Tresor A La Folie » дійсно зводить з розуму! Це «Скарб» - чарівна музика побачень та романтичних зустрічей, урочистих прийомів та пишних свят. Аромат стане вашим найкращим супутником у театрі чи в опері, супроводом на новорічній паті чи світському прийомі. Скрізь, де необхідно створити незабутній образ, ця новинка буде просто незамінною!

Краса цієї орієнтально-гурманської композиції – у звучанні непереборної спокуси ванільних та бальзамічних, солодких та фруктових, рожевих та ароматичних акордів.

Ідеально розкривається звучання аромату восени та взимку: такий густий, насичений, стійкий і шлейфовий парфум актуальний саме в холодному повітрі, що дзвінить. На хутрі та тканинах запах просто чарівний, на шкірі тримається не так довго – ось чому шубка або вечірня сукня нагадають вам про ваш тріумф ще не одного разу!

Історія аромату

 

Цінителі елітної парфумерії всього світу зобов'язані дому Lanc? me появою такого безперечного шедевра, як Tresor, ім'я якого недарма перекладається як «Скарб». Це саме скарб – дивовижна прикраса елегантної, чуттєвої, ефектної жінки, актуальна в усі часи.

Справжнім скарбом, бажаним для багатьох, що викликає захоплення і зводить з розуму цей парфум став завдяки таланту Софії Гройсман, яка 1990-го творчо переосмислила не надто успішного попередника – версію 1952 року. Змінився на краще і флакон, набувши форми сучасного ограновування діаманта у вигляді піраміди.

Коли прийшло нове тисячоліття, бренд знову вирішив надати актуальності своєму скарбу. У 2010-му виходить чуттєвий красень Tresor In Love, а за ним і низка фланкерів на тему Скарбів кохання. А ще через п'ять років, у 2015-му, з'являється новий культовий парфум La Nuit Tresor, однією з найвдаліших варіацій якого і став A La Folie – новинка 2018 року роботи тріо Christophe Raynaud, Amandine Clerc-Marie та Honorine Blanc - справжня прикраса Tr?sor collection, що зібрала у свою скарбницю вже понад 25 дивовижних композицій.

 

Lanc?me La Nuit Tresor A La Folie – феєрверк вражень !

Композиція набуває смачного і соковитого фруктового акорду запашної червоної смородини з її пікантною кислинкою, солодкої стиглої груші та цитрусової терпкості часток бергамота. Весь цей ансамбль звучить особливо зухвало та яскраво завдяки пряному, теплому акценту рожевого перцю.

У «серці» парфуму зібрано жіночний і романтичний букет із чуттєвих дамаських троянд, близького до них за звучання півонії з його свіжими вологими відтінками, що дарує романтику жасмину та ніжних солодких фіалок.

База зачаровує запаморочливою жіночною насолодою бурбонської ванілі та бензоїну, молочно-трав'янистою м'якістю бобів тонка, пряним звучанням привабливих пачулі та бальзамічного мускатного горіха, а потім і розкішшю деревних нот. Акцент молекули амброксану надає аромату повітряного звучання, робить його шлейф просто чарівним, чарівно-прекрасним – не відірватися!

Придбати Lanc?me La Nuit Tresor A La Folie можна в інтернет-магазині La Grande, де всі найяскравіші зірки парфумерного небосхилу з'являються одними з перших!