0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gian Marco Venturi Frames Essence

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gian Marco Venturi Frames Essence Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Gian Marco Venturi Frames Essence Дезодорант
Немає у наявності
Gian Marco Venturi Frames Essence Туалетна вода
Немає у наявності
Gian Marco Venturi Frames Essence Набір (туалетна вода 100мл + дезодорант 150мл)
Немає у наявності
Gian Marco Venturi Frames Essence Набір (туалетна вода 30мл + дезодорант 150мл)
Немає у наявності
Gian Marco Venturi Frames Essence Набір (туалетна вода 30 мл + гель для душу 100 мл)
Немає у наявності
Gian Marco Venturi Frames Essence Гель для душа
Немає у наявності

У 2017 році італійський будинок моди Gian Marco Venturi випустив вишукану лінійку із трьох ароматів для чоловіків. Це сучасне перевидання найпопулярніших композицій бренду, але у більш чуттєвому та спокусливому прочитанні. Серед новинок – і чарівний Frames Essence . Стильний дерев'яний фужер адресований харизматичним, елегантним та мужнім натурам. Вони впевнені в собі, енергійні та не люблять сидіти на місці, щодня сміливо виступають назустріч кинутим викликам та підкорюють незвідані вершини. Авантюристи і романтики в глибині душі, вони роблять життя оточуючих цікавішим і радіснішим, захоплюючи за собою в запаморочливий кругообіг пригод. Підтримувати тонус протягом дня їм допомагає чудовий ароматний букет.

Відкривається віртуозно збалансована та самобутня піраміда інтригуючими переливами мастикової деревини в обрамленні соковитої зелені. Дана порода відрізняється освіжаючим пахощами з привабливою смолистою насолодою. Її бальзамічні акорди, благородні і величні, вселяють впевненість у своїх силах, чудово бадьорять і прояснюють думки, врівноважують і налаштовують на діловий лад, особливо у поєднанні з позитивним і життєрадісним плющем. Він допомагає покращити настрій, робить звучання динамічнішим і темпераментнішим. Саме те, що потрібно, щоб почати новий день!

У серці букет теплішає, стає більш ніжним і м'яким. М'язово-пряні відтінки ангелики з її вираженою сухою трав'янистістю, чудово поєднуються з цитрусовими напівтонами елемі, злегка димчастими та перцевими. Така комбінація зачаровує особливим теплом і привабливою силою, вона заколисує і обволікає, зачаровує і зачаровує неймовірним багатством граней, дарує відчуття чудового комфорту та затишку, знімає нервову напругу, тонізує та мотивує. Такий парфум стане в нагоді під час напруженої роботи, ділових переговорів або бізнес-зустріч, коли вам потрібно бути зібраним, уважним і налаштованим лише на перемогу.

Витончені акценти рому підвищують градус інтриги, роблячи композицію більш спокусливою та спокусливою. Легкі алкогольні ноти, в яких чуттєвість, що п'янить, доповнена імпозантною галантністю, вкрадливим пошепком ковзають по шкірі, змушуючи представниць прекрасної статі втрачати голову від чарівного запаху. А на завершення самобутнього і принадного образу звучить царська база з королівського палісандра, трохи терпких бархатистих пачулі та сексуального мускусу. Чудовий контраст грайливості та динаміки, спокуси та елегантності, респектабельності та тваринного магнетизму!

Купити Gian Marco Venturi Frames Essence можна в інтернет-магазині La Grande. На ваш вибір надано традиційний варіант чи тестер. Крім туалетної води в рамках доглядової серії випущений і дезодорант з ідентичним запахом.