0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Hugo Boss Hugo Baldessarini Concentrate

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

1 666 грн
Hugo Boss Hugo Baldessarini Concentrate Одеколон (refill)
Немає у наявності

« Hugo Baldessarini Concentrate » – концентроване благородство!

 

Одеколон Hugo Baldessarini Concentrate від німецького модного будинку Hugo Boss є більш насиченою, прохолодною і менш солодкою версією свого іменитого попередника. Якщо класичний одеколон Балдессаріні розрахований скоріше на осінньо-зимовий сезон та вечірні заходи, то це видання радуватиме вас своїм універсальним, аристократичним стилем весь рік, однаково ефектно доповнюючи як офісні образи, так і відпочинку ввечері.

Такий елегантний твір сподобається і навченим досвідом дорослим чоловікам, і молодшим і сучаснішим – він поза часом і правилами, адже справжні цінності безперечні!

Історія аромату

 

2002 став фактичним початком власної творчості будинку Baldessarini : дизайнер цього модного бренду Вернер Балдессаріні, що працює в тандемі з цією маркою з 90-х років минулого століття, випустив свій перший твір у співдружності з прекрасними майстрами-парфумерами Jean-Marc Chaillan і Pierre Warrie.

У тому ж році вийшла і більш концентрована, насичена версія одеколону, що в наші дні вже став легендою та справжньою іконою стилю. Варіація Concentrate відрізняється дещо іншими акцентами формули твору: флагман колекції був фужерним твором з теплими прянощами, солодощами та шикарною тютюновою ноткою, а «Концентрі» звучить більше дерево-зеленою, мускусною мелодією – свіжішою та менш солодкою.

Пізніше цю лінію було доповнено також деревно-східним колекційним випуском 2013 року та розкішним виданням Black, що вийшло 2019 року.

Відрізняє колекцію фірмовий стиль флаконів у вигляді античної колони, що відбиває відданість класиці. Таку ж ідею транслює і рекламний образ парфуму, обличчям якого став відомий бартендер з Німеччини Чарльз Шуман, чиї шляхетний образ чоловіка, навченого досвідом і має глибокий, філософський погляд на світ, чудово передає концепцію аромату.

Придбати Hugo Boss Hugo Baldessarini Concentrate в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція провідних світових брендів.

 

Ідеальний колон!

Одеколон, як і належить у кращих традиціях жанру, вступає яскравим та соковитим цитрусовим акордом, майстерно складеним з ароматних плодів танжерину та квітів лимонного дерева. Особливу свіжість та прохолоду такому старту надає ефектна нота м'яти.

Серцевий акорд звучить пряно і чуттєво: тут переплелися ноти пікантного кмину і листя почули, що надає трохи орієнтального колориту.

На завершення вас захопить приваблива, сексуальна магія мускусу, що огортає чудову дерев'яну основу сандала з його вершковим відтінком, що чудово гармоніює з теплим нюансом смол.

Якщо вам подобаються класичні одеколони, але завжди хотілося б більше стійкості та насиченості, ідея купити Hugo Boss Hugo Baldessarini Concentrate в інтернет-магазині La Grande здасться вам чудовою!