0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lalique Amethyst Exquise

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lalique Amethyst Exquise Парфумована вода (тестер)
100ml
1 448 грн
Lalique Amethyst Exquise Парфумована вода
100ml
1 457 грн

Lalique Amethyst Exquise – ексклюзивна коштовність

 

Перед вами третє видання одного із сучасних парфумерних шедеврів – чудового «Аметиста», представленого унікальним брендом Lalique . Ексклюзивна версія Amethyst Exquise переливається відтінками солодких фруктів, квітів та вишуканого дерева – це справді коштовність, яка може опинитися у ваших руках! Ідеальний аромат для холодного сезону надасть вам невимовного теплого шарму, огорне жіночною спокусою, подарує святковий настрій.

Така парфума - сама спокуса, адже смачні ягідні тони збирають вам компліменти, де б ви не з'явилися. У той же час приємне, м'яке звучання цієї варіації дозволить вам насолоджуватися її красою де і будь-коли: навіть в офісі він не зіпсує вашої репутації жінки зі смаком - навпаки, привнесе деяку інтригу навіть у найбездоганніший образ, якому необхідна трохи більша життєрадісність, ніж ви звикли.

Історія аромату

 

Бренд Лалік відомий не тільки чудовою парфумерією, а й надзвичайно красивими флаконами з кришталю, в які модний будинок поміщає свої ольфакторні скарби. І це не дивно: Рене Лалік зробив собі ім'я на виготовленні ювелірних виробів та годинників, і мистецтвом створювати прекрасне володіє досконало.

Одним із блискучих прикладів його майстерності є бестселер «Аметист», що вийшов у 2007 році і виявився одним із сучасних шедеврів – парфум по праву входить до найбільш затребуваних ароматів нового тисячоліття.

У 2014 вийшла його м'якша і не настільки насичена версія Eclat. А до десятих роковин першого видання вийшов Exquise – чудова робота, яка стала більш насиченою, ніж первісна - оксамитова ніч ожинового кольору, що розстилається перед вами всіма своїми спокусами!

Купити Lalique Amethyst Exquise в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, початок якого було започатковано ще в 1888 році, коли відкрилася перша ювелірна майстерня Рене Лаліка в Парижі. Парфумерна історія марки веде початок від 1907 року – тоді Лалик у колаборації з Франсуа Коті почав виготовляти чудові флакони для парфумерної продукції. А з 1992 року – і свої власні аромати, коли компанія перейшла до рук онуки засновника – Марі-Клод Лалік.

 

Аметистовий настрій!

Ця яскрава, вечірня версія «Аметиста» відкриває вам свої обійми дивовижним фруктово-ягідним тріо ароматної ожини, запашної малини та трохи терпкої, благородної чорної смородини, доповненим квітковим акцентом геліотропу.

Квіткову тему в «серці» твору представляє чарівний запах орхідеї – царственної квітки, яка пахне хвилюючими, солодкими відтінками у дуеті з оксамитовими болгарськими трояндами.

Прекрасним завершенням стане аристократична база, заснована на шармі дорогих дерев'яних нот сандалу, доповнених жіночним тріо ванілі, бензоміну та гарденій.

Парфум відрізняється просто неймовірним шлейфом та чудовою стійкістю – любительки ефектних та ефективних парфумів не можуть не оцінити цих переваг! І якщо ви належите саме до них - вам, безумовно, варто купити Lalique Amethyst Exquise в інтернет-магазині La Grande!