0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Versace Pour Femme Dylan Blue

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Versace Pour Femme Dylan Blue Парфумована вода
86 грн
Хіт
Versace Pour Femme Dylan Blue Парфумована вода (тестер)
100ml
1 974 грн
Versace Pour Femme Dylan Blue Набір (парфумована вода 5 мл + лосьйон для тіла 25 мл + гель для душу 25 мл)
Немає у наявності
Versace Pour Femme Dylan Blue Набір (парфумована вода 50 мл + гель для душу 50 мл + лосьйон для тіла 50 мл)
Немає у наявності
Versace Pour Femme Dylan Blue Набір (парфумована вода 100 мл + лосьйон для тіла 150 мл + парфумована вода 10 мл)
Немає у наявності

Versace Pour Femme Dylan Blue


У жовтні 2017 року італійський будинок моди представив вишукану жіночу композицію Versace Pour Femme Dylan Blue. Це чарівний квітковий фруктовий букет, що становить пару однойменного чоловічого аромату, випущеного на рік раніше. Його автором стала Каліс Беккер (Calice Becker), провідний парфумер компанії Givaudan, що здобула широку популярність своїми роботами для брендів Christian Dior, Joop, Estee Laude, Tommy Hilfiger та By Kilian.



Чудовий парфум у її інтерпретації втілює сучасну жіночність. Це чуттєве, стильне та спокусливе видання, адресоване прекрасним дівчатам, які не бажають відставати від моди. Власниця парфумованої води усвідомлює всю силу своїх чар, її відрізняє цілеспрямованість, завзятість і незламний характер. Водночас у будь-якій ситуації вона насамперед залишається жінкою: пристрасною, чарівною та бажаною. Такою, яку зустрічають захопленими поглядами та обдаровують компліментами.



Відкривається багатогранна та складна піраміда соковитими фруктовими переливами. Напоєна сонцем ігриста смородина зачаровує особливою життєрадісністю і чарівною терпкістю. Стиглі ягоди чудово доповнюють солодощі яблука сорту "Гренні сміт" і хвилюючу м'якоть персика. Позитивні та світлі акорди доповнені чарівними акцентами диких трав та польових квітів. Незабудка, шисо, шипшина та конюшина надають звучанню особливої свіжості та легкості, зеленої трав'янистості, яка вдало підкреслює розкіш пишних бутонів.



У серці спокусливого букета розквітають запашні півонії, медовий жасмин і трепетна красуня-троянда. Витончена ніжність біло-рожевих пелюсток чудово контрастує з кокетливими та пустотливими ягідно-плодовими переливами, змушуючи забути про всі негаразди та проблеми. Достатньо нанести пару крапель казкового еліксиру, щоб залишити сірість і рутину в минулому, і з головою зануритися в п'янку негу дивних квітів. Це чарівна симфонія радості та світла, віртуозно підкреслена невагомим шовком мускусу та солодкими акцентами стираксу.



На зміну квітковим мотивам вкрадливою та м'якою ходою приходить замшева база з оксамитових пачулі та деревини світлих порід. Приваблива і нескінченно жіночна! Це відмінний вибір для сучасної та доглянутої дівчини. Власниця парфумованої води елегантна і має унікальне почуття стилю, приваблива і життєрадісна. Їй так підходить цілісний, чудово збалансований і спокусливий парфум! Він радує багатогранним і складним розкриттям, постійною грою відблисків на шкірі і помітним, добре впізнаваним шлейфом. Добре поєднується з різними стилями одягу, від офісного костюма до модної сукні.



Продукт упакований у розкішний флакон синьо-золотистого відтінку, що нагадує формою античну керамічну амфору. Купити Versace Pour Femme Dylan Blue в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. На ваш вибір представлена парфумована вода, тестер, повнорозмірний набір із лосьйоном для тіла та гелем для душу або дорожній сет із мініатюрами.