0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Franck Boclet Vetiver Franck Boclet

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Franck Boclet Vetiver Парфумована вода
143 грн
Franck Boclet Vetiver Парфумована вода (тестер)
100ml
1 995 грн

У 2018 році французький бренд Franck Boclet представив вишукану композицію Vetiver . Це чарівний унісекс, що підходить як чоловікам, так і жінкам. Модний будинок позиціонує його як сучасну інтерпретацію вічної класики, аромат поза часом та трендів, як брючний костюм-трійка чи маленька чорна сукня. Він не має вікових рамок, з однаковим успіхом підходить для роботи та дружніх зустрічей, офіційних заходів чи просто походу по магазинах у компанії з подружками. Якими б не були погода, пора року чи обставини, вона завжди доречна.

Парфум чудово збалансований, цілісний та гармонійний. Він огортає свого власника невагомою хмарою, даруючи п'янке відчуття свіжості і підкреслюючи бездоганний смак. Звучить благородно та делікатно, радує багатогранністю та особливим багатством розкриття, залишаючись при цьому врівноваженим та коректним. Ідеальне втілення класичних традицій, але у сучасному та легкому прочитанні.

Елегантний, стильний та вишуканий фужер присвячений ветиверу, одному з найпопулярніших парфумерних інгредієнтів. Це рослина сімейства злакових, що росте в Азії, Південній Америці та Океанії. Широко культивується на території Індії, Китаю, Гаїті та Яви. Це потужний природний антисептик та тонік, він допомагає зняти стрес, чудово охолоджує, створює атмосферу добробуту та гармонії. Його запах щільний і важкий, із вираженими лісовими, димними та землесто-зеленими відтінками. Такий аромат зміцнює віру в себе, допомагає впоратися зі стресами та проблемами, знімає тривогу та заспокоює. У ньому є серйозність, строгість і стриманість, але разом з тим і прихована сексуальність, неймовірно приваблива і приваблива, тому в багатьох культурах олія ветівера використовується і як афродизіак.

В інтерпретації Франка Бокле букет вийшов солодкувато-свіжим та хвилюючим. Піраміду відкривають сонячні переливи цитрусів. Їхній юнацький запал і іскристість чудово відтіняють легку димність і підкопченість головного інгредієнта, м'яко підводячи до чудових переливів квітів. Талановитою рукою майстра в єдину симфонію сплетені медова насолода жасмину та трепетна грація конвалії, пишна краса троянди та витончена ніжність флердоранжу. В обрамленні насичених і бальзамічно-гірких акордів ветивера вони хвилюють кров і народжують асоціації з тропічним лісом, ще вологим від зливи, що застала його, огортаючи ароматом благородної деревини, що зігрівається променями сонця, і мшисто-оксамитового килима з лили. Акорди білого кедра і сандалу чудово доповнюють картину, неспішно танучи під шовком мускусу.

Купити Franck Boclet Vetiver в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Парфумована вода поміщена у фірмовий флакон правильної форми з масивною основою. Рідина всередині забарвлена золотисто-м'ятний відтінок, а квадратний ковпачок виконаний у коричневому кольорі.