0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Masaki Matsushima Mat Male

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Masaki Matsushima Mat Male Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Парфумерія Masaki Matsushima Mat Male

Чи можна відверто захоплюватися парфумом? Любити його щиро, щоб регулярно і з великим задоволенням поринати в спокусливу ароматну хмару, яку ви створюєте кількома розпиленнями? Так, якщо йдеться про одного з унікальних представників сімейства Masaki Matsushima – композиції Mat Male . Стильний і незвичайний, як і всі роботи цього бренду, він зачаровує своєю лаконічністю та неймовірно багатогранним букетом. Він звучить тонко та делікатно, не відволікаючи уваги від самого чоловіка, від його актуального модного образу.

Простий, стильний, універсальний

Туалетна вода ідеально вписується в look ділової, енергійної, життєрадісної молодої людини. Її «живі» та чисті мінімалістичні акценти – саме те, що потрібно, щоб концентруватися на важливому. У тандемі з нею легко працювати чи релаксувати, проводити час із другою половинкою чи займатися улюбленими справами. А якщо чоловік вирішити відпочити від буденності, знайде відповідний йому затишний куточок спокою та тиші, Mat Male складе йому приємну компанію.

Ця композиція – зразок стриманості та гармонії. Жодної ноти, що вибивається з ансамблю, ніякого натиску, зайвої гучності або дратівливих її володаря акцентів - тільки простота, акварельність, прохолода. І в цьому величезна заслуга Жана Жака – майстра, який працював над тим, щоби такий парфумерний шедевр міг з'явитися на вашій полиці. Прозора, свіжа, водяниста мелодія ідеальна для спекотної погоди, для офісу, де не прийнято пахнути зухвало. Вона буде доречна навіть увечері, де ви повинні стати рішучим, привабливим, а вашу чуттєвість, сексуальність не дозволено буде затьмарювати нічому, навіть улюбленому парфуму.

Тандем енергійності та делікатності

Для створення цього букету парфумером було відібрано незвичайні відтінки, серед яких зелені, пряні, терпкі, водянисті мотиви, ягідно-фруктові та квіткові ноти, вкраплення деревних акцентів. Такий мікс дозволив народитися гарному та благородному аромату, який чудово піднімає настрій, бадьорить та освіжає. Він несе в собі потужний заряд позитиву, і в той же час дуже акуратно натякає на свій стриманий східний характер, який можна пізнати, купивши Masaki Matsushima Mat Male. Стильна простота підкреслюється зовнішнім оформленням видання – незвичайної форми флакон із прозорого скла прямо заявляє про приналежність видання до знаменитого японського сімейства.

Туалетна вода приваблює власника освіжаюче пряними мотивами кардамону, легкою цитрусовою гіркуватістю грейпфрута і приємним, умиротворюючим флером зеленого чаю. Тандем ніжної троянди та крижаних відлуння м'яти звучить у «серці» аромату. Тут же вловлюються соковиті бризки кавуна, трав'янисто-деревна прохолода зеленого бамбука, п'янкі мотиви білого лотоса і виразний флер запашної чорної смородини. Завершує мелодію розкішний дует чуттєвої замші та благородного кедра, доповнений теплими шкіряними нюансами тикового дерева, що підкреслює вишуканість туалетної води.

Купити парфум від Masaki Matsushima у Києві за відмінною ціною можна у Lagrande. Підібрати відповідну композицію для себе або на подарунок, вибрати косметику для тіла або засоби для догляду за волоссям – все це ви зможете зробити у нашому інтернет-магазині!