0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain L'Instant Magic Special Edition

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain L’Instant Magic Special Edition Парфумована вода
Немає у наявності
Guerlain L’Instant Magic Special Edition Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Навіть ті, хто ніколи раніше не мав слабкості до творів знаменитого парфумерного будинку, не можуть встояти перед чудодійною силою цього дивовижного аромату. Його чарівна мелодія проникає в підсвідомість, опановує думки, розкріпачує та обіцяє задоволення. Під впливом чаклунства L'instant magic special edition , представленого торговою маркою Guerlain виявилася вже не одна представниця прекрасної статі. І ті, чий флакон майже спорожнів, з насолодою використовують останні краплі чуттєвого еліксиру, сподіваючись знову порадувати себе парфумом, що сподобався.

Відомий парфумерний бренд Guerlain любимо та шануємо цінителями елітної парфумерії у всьому світі вже близько двох століть. За цей період невеликий аптечний магазинчик, відкритий французом П'єром Франсуа Паскалем Герленом у 1828 році, переріс у велику компанію, яка постійно розвивається, проводить дослідження з метою зробити свої товари ще досконалішими. В її асортименті не тільки елітні аромати - бренд також є виробником декоративної косметики та засобів догляду за шкірою класу люкс. На сьогоднішній день парфумерне портфоліо компанії налічує близько чотирьохсот видань. За всі роки її існування бізнес був сімейним, а функції з менеджменту компанії та завдання щодо розробки нової продукції ділилися між спадкоємцями засновника бренду. З 1994 року торгова марка стала власністю корпорації LVMH, а колишні власники бізнесу через кілька років відійшли від справ.

Чуттєвий, чарівний, привабливий і спокусливий парфум асоціюється з приємним томленням, передчуттям чогось радісного. Він, мов м'яке мереживо дорогого пеньюару, лагідно огортає шкіру. Він хвилює і розповідає про райську насолоду, балує своєю теплотою та вишуканістю. Відчути це можна, якщо купити L'instant magic special edition .

Парфумована вода вперше була видана у 2007 році. Авторами композиції стали парфумери Ранда Хаммамі та Сільван Делакорт. У новому вигляді видання з'явилося в 2017 році. На цей раз для його оформлення був обраний легендарний флакон, прикрашений бджолами, відомий і приніс бренду чималу популярність.

У теплому елегантному ніжно-солодкому парфумі вгадується образ самодостатньої, витонченої жінки. Повітряний і бархатистий, він дарує своїм власницям відчуття затишку, чистоти, доглянутості. Він дозволяє вирватися з реальності та доторкнутися до світу мрій, відчути спокій та умиротворення.

Мелодія L'instant magic special edition починається свіжими та трохи терпкими відтінками елегантного бергамоту. Ніжні квіткові акценти фрезії, суворої та делікатної, доповнюються хвилюючим пахощами важкої троянди. Фінал композиції відгукується розкішними нюансами мигдалю, химерною насолодою сандалового дерева, благородним мотивом кедра та нотою привабливого білого мускусу. Саме в останньому акорді, названому Muscinade, криється секрет неординарності парфуму.

Придбати вишукану парфумерію Guerlain ви можете, зробивши замовлення на сайті інтернет-магазину Lagrande. Тут на вас чекають приємні ціни і виключно оригінальна продукція.