0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Loewe Aura Eau de Toilette

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Loewe Aura Eau de Toilette Туалетна вода
Немає у наявності
Loewe Aura Eau de Toilette Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Аура загадковості, вишуканості та ніжності

 

 

Loewe Aura Eaude Toilette створена, щоб наповнити будні фруктовою насолодою, прикрасити райдужними квітковими переливами, підкреслити витонченість та витонченість своєї романтичної героїні.

Парфуми звучить безтурботно, ніжно - і в той же час динамічно, енергійно, часом навіть зухвало. Він створює навколо кожної своєї власниці, молодої жінки чи дами елегантного віку, ореол таємничості та непередбачуваності, ненав'язливо підкреслює її вишукану жіночність, граціозність та природність. Стильний квітково-фруктовий букет, в який гармонійно вплетені фужерні та шкіряні мотиви, випромінює запашні солодкі флюїди. Носити його найкраще навесні та влітку. Туалетна вода в міру стійка, з досить сильним шлейфом, що обволікає, - вона відмінно вписується в денний і вечірній образ.

 

Історія аромату

Іспанський бренд Loewe – це баланс розкоші, високої якості, традицій та новаторства. Його перша парфумерна композиція вийшла досить давно - у 1972 році, і привернула увагу неординарним поєднанням шипрових та квіткових акордів. Брендові парфуми втілюють мрії гордих і чуттєвих чоловіків, кокетливих, життєрадісних дівчат та стильних цілеспрямованих ділових леді.

Туалетна вода «Аура» з'явилася у продажу 2014 року, доповнивши однойменну колекцію, розпочату 1994 року. Композиція створена власним парфумером торгового дому Еміліо Валеросом та молодим талановитим ірландським дизайнером Джонатаном Вільямом Андерсоном, який з 2013 року обіймає посаду креативного директора бренду.

Нова версія стала легшою інтерпретацією аромату, що вийшов роком раніше у концентрації EDP. У рекламі парфуму знімалася супермодель, ікона стилю Linda Evangelista, що постала в образі яскравої, емоційної жінки із сильним характером. Вона втілює ідею про те, що купити Loewe Aura означає ненав'язливо відтінити бездоганність свого образу.

Привертає увагу флакон, виконаний у традиційному брендовому дизайні. Він виготовлений із скла, має класичну форму. Флакон увінчаний ковпачком, створеним у стилі ар-деко як символ класичної розкоші.

 

Гармонія сили та м'якості, зухвалості та жіночності

Композиція звучить природно, свіжо та трепетно. Спочатку вона захоплює іскристою енергією сонячного лимона, соковитою насолодою мандарина і екзотичного лічі, що отримав назву «плід любові, що дарує радість».

Нотки рожевої води надають звучанню ніжної тональності, поступово поступаючись місцем солодким акордам квітів, які долинають із глибин трепетного «серця». Ноти троянди наповнюють мелодію легкою пряністю, солодкувата магнолія та жасмин хвилюють почуття лагідними, трепетними переливами, малина дарує оптимізм та життєві сили.

Трохи зухвалу і трохи зухвалу мелодію завершують півтони амбри, шкіри, сандала і мускусу, створюючи щільний, трохи гіркуватий з вишуканим вершковим відтінком шлейф.


Купити Loewe Aura Eau de Toilette можна в інтернет-магазині Lagrande. Магазин гарантує справжність товару, пропонує вигідні ціни та систему знижок, а також забезпечує доставку.