0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christian Dior Patchouli Imperial

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Christian Dior Patchouli Imperial Парфумована вода
Немає у наявності
Christian Dior Patchouli Imperial Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Christian Dior Patchouli Imperial – Впевненість, Гідність, Розкіш

Спокійна, елегантна та респектабельна чарівність східно-деревної композиції Christian Dior Patchouli Imperial не залишить байдужими шанувальників почув. Тут ця багатогранна нота постає у всій своїй красі, гармонійно доповнена акордами дерева та теплих прянощів, ароматних бальзамів та цитрусів.

Така композиція ідеально вписується у концепцію будинку Діор – світового виробника предметів розкоші преміум-класу.

Найкрасивіший шлейф, вражаюча стійкість – ось козирі цього парфуму восени та взимку, коли хочеться насиченості та виразності ароматів. Він такий гарний, що чудово доповнить образ стильного чоловіка і вдень у діловій обстановці, і в приватних ситуаціях вечірньою часом: вам просто не захочеться міняти парфум, настільки він комфортний і величний - справді Імператорські Пачулі, що справді виправдовує назву.

Історія аромату

 

La Collection Couturier Parfumeur бранда Крістіан Діор у 2011 році поповнилася одним із найефектніших творів - Patchouli Imperial , де почув звучать без перебільшення по-королівськи. Їх аромат – смолисто-пряний, з терпкістю та гіркуватістю, надзвичайно атмосферний, чуттєвий, східний за своїм колоритом. Традиційно цю рослину вирощували в Азії (вперше вони виявлені європейцями на Філіппінах наприкінці 19 століття), і сама назва перекладається як «листя», адже саме листя почуло дарує цей унікальний мускусно-деревний сексуальний шарм будь-якої композиції, і тим більше соло.

Автором композиції став парфумер Francois Demachy (Франсуа Демаші) – провідний майстер будинку Діор. Цим ароматом він продовжив знамениту La Collection Priv?e, у складі якої колекція Couturier Parfumeur вважається ексклюзивною лінійкою ароматів для обраних.

Хоча ці парфуми елітарні та рідкісні, купити Christian Dior Patchouli Imperial в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, просто зробивши замовлення на кілька кліків – при цьому ви можете бути повністю впевненими у справжності продукції бренду, який з 1947 року, з моменту свого підстави, вважається одним із символів Франції.

 

Christian Dior Patchouli Imperial – чарівна розкіш Сходу .

Першими вступають яскраві, соковиті та темпераментні цитрусові ноти сицилійського мандарину та калабрійського бергамота – ідеальний баланс запашної солодощі та аристократичної гіркуватості!

Але головна роль у композиції, звичайно ж, відведена листям пачулі – їх особливо дорогоцінному сорту, що вирощується в Індонезії. Його відтінки запаху, спочатку дерев'яні та землісті, згодом теплішають, стають солодко-пряними з легким квітковим підтоном, а це означає, що в композиції використано виключно натуральну сировину, яка почула найвищої якості. У серцевому акорді ця нота красиво та виразно доповнена пряним акцентом коріандру.

Фінальний акорд дарує композиції ту благородну деревину вершкового сандалу та смоляного білого кедра, що остаточно зачаровує шанувальників східних творів. Саме завдяки такій базі аромат звучить мужньо, статусно та елегантно.

Якщо вам потрібен дуже стійкий і неймовірно шлейфовий, багатий і шикарний чоловічий парфум в орієнтальному стилі на сезон осінь-зима, купити Christian Dior Patchouli Imperial буде чудовою ідеєю: цей вибір здасться вам надзвичайно вдалим!