0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія By Kilian Woman in Gold

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

By Kilian Woman in Gold Парфумована вода
8 681 грн
By Kilian Woman in Gold Парфумована вода (refill)
50ml
5 826 грн
By Kilian Woman in Gold Парфумована вода (без клатчу)
50ml
8 160 грн
By Kilian Woman in Gold Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
By Kilian Woman in Gold Набір (парфумована вода Woman in Gold 1,5 мл + Gold Knight 1,5 мл)
Немає у наявності
By Kilian Woman in Gold Набір (парфумована вода 4 флакони по 7,5 мл)
Немає у наявності
By Kilian Woman in Gold Парфумована вода (refill) (тестер)
Немає у наявності
By Kilian Woman in Gold Димка для волосся
Немає у наявності

By Kilian Woman in Gold - непереборна влада розкоші!



Жінки люблять золото, і в цьому немає нічого дивного: це статусно, ефектно і це, безперечно, красиво! Ну а чоловіки люблять саме таких жінок: яскравих, доглянутих, які цінують себе високо. Ось чому парфум By Kilian Woman in Gold був просто приречений на успіх: елегантний, домінантій і напрочуд багатогранний - справжній жіночий ідеал! Він подібний до чудової квітково-шипрової мелодії, прикрашеної акордами ванілі та прянощів, цитрусів і троянд.

Чудова стійкість, якою відрізняються всі твори бренду - лише одна з переваг цієї парфумованої води. Ще одним плюсом можна вважати дивовижний шлейф - довгий, хвилюючий, він струмує, переливається відтінками й змусить згадувати про вас, де б ви не з'явилися, і з хвилюванням відчувати нову зустріч!

Ця парфумована вода - дивовижний вибір для сезону осені та зими з їх великою кількістю свят і урочистостей, насиченим світським життям і холодним дзвінким повітрям, в якому такий насичений парфум сприймається як справжня прикраса - блискуча і дорогоцінна.



Історія аромату

 

Парфум став продовженням колекції 2017 року From Dusk Till Down - "Від заходу сонця до світанку". Як неважко здогадатися, саме в цей час доби життя набуває особливого сенсу і фарб, які роблять його просто чудовим! Час розкоші та таємниць, час насолоди та свободи бути собою – він вартий того, щоб подарувати собі можливість бути справжньою королевою.

Саме для цього і призначена композиція "Жінка в золотому": її надягають у моменти, коли вся увага має бути прикута тільки до вас, коли ви повинні сяяти, наче зірка. Кайліс Бекер, парфумер бренду By Kilian, вклала весь свій талант, щоб передати такий складний концепт в ароматі – і це їй блискуче вдалося!

Натхненням для неї став дивовижний витвір мистецтва - портрет Аделі Блох-Бауер роботи Густава Клімта, написаний ним у 1907 році. Картина більше відома під ім'ям "Золота Адель", і її елементи були використані не тільки як ідея композиції, але і як прообраз дизайну флакона та коробки-скриньки, в яку він поміщений. Тут чудово все: гра текстур дерева та емалі, пишність і блиск золота, дзеркальне сяйво внутрішньої частини скриньки, в якому чорний фіал із золотою пластиною виглядає справжнім скарбом.

 

By Kilian Woman in Gold – секрет вашої чарівності



Старт аромату свіжий, чистий і повітряний - тут вам миттєво піднімуть настрій цитрусові акорди мандарину та бергамоту, доповнені сяйвом альдегідів.

"Серце" композиції подарує вам жіночну чарівність ванілі та незрівнянний квітковий букет: чуттєвий оксамит троянд, чарівну м'ятну зелень герані та найтонші мережива ніжного аромату білої фрезії.

Фінал парфумованої води зовсім незвичайний завдяки шляхетному звучанню акігалавуда - із пряними чарами пачулів, шармом агарового дерева та гостринкою перцю. Додатковий ефектний штрих надає абсолют ванілі, що розсипається звабливими сонячними іскрами, а також солодкий акцент бобів тонка.

Щоб оволодіти цим дивом, немає необхідності пускатися в далеку подорож, немов стародавнім купцям, адже купити By Kilian Woman in Gold в Україні можна так само легко, як і в будь-якому з бутіків бренду Кіліана від Парижа до Нью-Йорка: достатньо зробити замовлення в інтернет-магазині La Grande – і отримати гарантовано справжню продукцію цього елітного парфумерного бренду.