0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Jaguar Excellence Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Jaguar Excellence Intense Парфумована вода
Немає у наявності

Jaguar Excellence Intense – розкіш і вишуканість

Jaguar Excellence Intense – шикарний аромат для чоловіків. Східні нотки композиції огортають вабливою пряною феєрією, що грає витонченими вишуканими відтінками. Парфум створений для чоловіків, які звикли бути на вершині успіху, зачаровуючи оточуючих своєю харизмою та впевненістю в собі. Концентрований аромат залишає стійкий шлейф, завдяки чому ідеально підходить для урочистих заходів.

Історія аромату

Компанія Jaguar відома насамперед розкішними автомобілями. А почалася історія бренду в 1922 році - на той момент це було підприємство, що випускає мотоколяски. Компанії знадобилося буквально кілька років, щоб стати провідним виробником мотоциклетної техніки у Британії. Ринок двигунів тільки починав формуватися, і люди були дуже зацікавлені в різних видах транспорту. У 1945 році з'явилися перші серійні автомобілі бренду, які у повоєнний час були дуже актуальними.

Новий етап розвитку – виготовлення елітних автомобілів із оригінальним агресивним дизайном. Приголомшливий зовнішній вигляд та використання натуральних матеріалів під час виробництва забезпечили машинам велику популярність. Як і багато інших компаній, Jaguar не обмежився випуском лише автомобілів. Згодом з'явилися нові напрямки: аксесуари для водіння, сувенірна продукція, одяг. 1988 року починається і виробництво парфумів. Більшість ароматів бренду створюється для чоловіків, але є кілька композицій для жінок.

Jaguar Excellence Intense був випущений у 2012 році у Німеччині. Композиція позиціонується як парфума для сучасних успішних чоловіків. Аромат укладений у яскравий оранжево-сріблястий флакон, що підкреслює його вишуканий та енергійний характер. Якщо ви хочете поповнити свою колекцію насиченим колоритним парфумом, радимо купити Jaguar Excellence Intense в інтернет-магазині La Grande, де можна оформити замовлення на сайті або за телефоном.

Jaguar Excellence Intense – східна витонченість

Верхні ноти композиції розкриваються дзвінким цитрусовим букетом: свіжа гіркота грейпфрута вигідно відтінюється чарівною насолодою мандарину. Рожевий перець грає одночасно м'якими та гострими, деревними та пряними мотивами з тонами гвоздикового дерева.

Середні ноти переливаються вишуканими квітковими нюансами: солодкий запах апельсинового кольору доповнюють ледь уловлені тваринні акценти, ірис надає композиції загадкового пудрового відтінку, конвалія манить ніжним витонченим ароматом.

Базові ноти огортають теплом пряних мотивів: апетитні відтінки ванілі кружляють голову неймовірною насолодою з приємною гіркуватістю, боби тонко поєднують у собі акорди гвоздики, кориці та мигдалю. Анімалістичний аромат амбри грає ледве вловимими морськими акцентами.