0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія By Kilian Gold Knight

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

By Kilian Gold Knight Парфумована вода (refill)
4 613 грн
By Kilian Gold Knight Парфумована вода (refill) (тестер)
100ml
8 298 грн
By Kilian Gold Knight Парфумована вода (без клатчу)
50ml
8 109 грн
By Kilian Gold Knight Парфумована вода
Немає у наявності
By Kilian Gold Knight Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
By Kilian Gold Knight Набір (парфумована вода 4 флакони по 7,5 мл)
Немає у наявності

Відправною точкою в історії нішевого будинку By Kilian став 2007 рік. Саме тоді, після закінчення Інституту парфумерії та косметики (ISIPCA), а також багатьох років роботи з торговими марками Alexander McQueen, Paco Rabanne, Giorgio Armani та Christian Dior, Кіліан Хеннессі, спадкоємець знаменитої коньячної династії, вирішив заснувати власний бренд. Серед інших його виділяє підкреслено епатажний стиль, ретельна розробка концепції кожного продукту, а також розкішне оформлення, завдяки чому аромат перетворюється на справжній витвір мистецтва.

У 2017 році компанія відзначала свій 10-річний ювілей, на честь чого було представлено ексклюзивну лінійку From Dusk Till Dawn . До неї увійшли два парфуми, окремо для Нього та для Неї. Над чоловічою версією, що отримала назву Gold Knight , працював співробітник IFF Паскаль Горен (Pascal Gaurin), який прославився своїми творами для Givenchy, Liz Claiborne, Calvin Klein та Tom Ford. Він створив чудовий східний дерев'яний букет, черпаючи натхнення у геніальних полотнах австрійського художника Густава Клімта. Його малюнки наповнені золотим сяйвом, що чудово поєднується зі стилем бренду. Розкіш, новаторство та бездоганність у кожній деталі – ось що ріднить нішевий будинок та живописця.

Картину «Золотий Лицар» Клімт написав 1903 року. Вона приваблює насамперед віртуозно збудованим балансом світла і тіні, що відбилося й у структурі композиції. Парфумер хотів висловити ідею взаємозалежності добра і зла, які є у кожному. Показати, що між світлом і темрявою існує безліч граней, і йому це вдалося.

Букет багатогранний та переливчастий, складний та багатий, полонить неймовірною палітрою відтінків та чудовим мерехтінням. Він бездоганно елегантний і майстерно збалансований, цілісний та шляхетний. Звучить підкреслено мужньо та імпозантно, що робить його бажаним подарунком для поціновувачів сучасної класики. Відмінно розкривається в будь-яку погоду та сезон!

Відкривають чудову піраміду переливи цитрусів. Бергамот напоєний сонцем, так і бризкає соком, миттєво тонізуючи і бадьорячи. Енергійні фруктові мотиви приємно освіжають, а в обрамленні пікантної щіпки анісу стають більш інтригуючими, чудово контрастуючи з запаморочливою насолодою ванілі та меду. Бурштинові акорди зачаровують хвилюючою грою відблисків, розсипаються міріадами сліпучих іскорок і зачаровують злагодженістю та гармонійністю звучання. На зміну карамельним нотам приходить бархатиста база із шоколадних пачулі, гармонійно завершуючи респектабельний та мужній образ.

Аромат підходить для повсякденного використання, денного та вечірнього ансамблю. З ним можна вирушити до офісу, на бізнес-переговори, на прогулянку з коханою, культурні чи офіційні заходи. Парфюмова вода добре поєднується як з діловими стилем, так і недбалим casual.

Купити By Kilian Gold Knight в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Видання поміщене у розкішні футляри, прикрашені золотистим декором, який перегукується з окремими елементами у роботах художника. Виглядають такі скриньки просто чудово!