0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Eisenberg Rose Talisman Secret I Woman

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Eisenberg Rose Talisman Secret I Woman Парфумована вода
Немає у наявності
Eisenberg Rose Talisman Secret I Woman Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Талісман жіночності

 

Якщо вам до душі жіноча чуттєва класика, в якій соло троянда в обрамленні ягідних і деревних нот, кращого його втілення, ніж у марки Eisenberg вам не знайти: композиція Rose Talisman Secret I Woman – аромат запаморочливої краси, створений у східній стилістиці. Деревні, бальзамічні, солодкі, пряні та пудрові акорди обрамляють чудову оксамитову троянду.

Ідеальний вибір для світських виходів та побачень на весну та осінь: у теплих сонячних променях троянда буквально розквітає, проявляючи себе з найкращого боку, а вітер майорить її шлейф, зачаровуючи всіх навколо.

Трохи історії

 

Парфуми відкривають нову колекцію Les Orientaux Latins легендарного бренду Eisenberg Paris. У 2017 році вона вийшла у світ як спроба об'єднати парфумерні традиції Заходу і Сходу: традиційні орієнтальні аромати зазвучали в більш звичному нам стилі – легше, м'якше і ніжніше прийнятих в арабських країнах пахощів, наблизившись до трактування південноєвропейської парфумерії волю і розум своєю нездоланною спокусою, а, навпаки, немов окриляючою, що пробуджує уяву. Саме за це колекція отримала нагороду від FIFI Awards – «Оскару» у світі ароматів.

"Секрет №1", адресований прекрасній половині людства, дарує традиційний для сходу важкий, глибокий, солодкий букет троянд - це один із головних афродизіаків світу. Назва не обманює нас: парфум дійсно таїть у собі секрети спокуси, до того ж дарує своїй господині чарівний талісман: філігранної роботи ключик на шовковій стрічкі - він залишиться з вами, навіть коли вміст флакона перейде в розряд прекрасних спогадів - він відриватиме вам будь-які серця, подавши дар особливого шарму.

Купити Eisenberg Rose Talisman Secret I Woman в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande: ми зібрали для вас найцікавіші твори чудового французького бренду, який став легендою нашого сторіччя.

 

Секрет багатогранності жіночої натури

Композиція вступає вабливими ягідними нотками соковитої стиглої малини і запашного листя чорної смородини, що привносить терпку зелену свіжість. Цей дует миттєво набуває східного колориту, як тільки розкривається акцент шафрану – чарівної орієнтальної спеції, теплої та чуттєвої.

"Серце" композиції віддано романтиці: ніжна троянда обрамлена тут трепетним жасмином і пудровим ірисом, м'яким килимом з пелюсток встилаючи дерев'яну підкладку білого кедра. Сексуальний, пряний штрих почув лише посилює і робить яскравіше цю любовну лінію.

Ще більш ефект спокуси проявляється на момент розкриття бази. Дорогоцінний палісандр дарує переплетення мотиву троянди та деревини, недаремно він саме так і називається – рожеве дерево: ім'я отримане за рахунок його тонкого квіткового аромату. В унісон йому звучить м'яка деревна вершковість сандала, що чудово гармонує з ваніллю, зеленою насолодою бобів тонка і живим теплом амбри.

Якщо ви любите аромат троянд у всіх його проявах, але хочете особливого Сходу, витонченого та елегантного – вам, безумовно, варто купити Eisenberg Rose Talisman Secret I Woman – він реалізує всі ваші мрії!