0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Eisenberg Bois Precieux Secret Ii Man

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Eisenberg Bois Precieux Secret II Man Парфумована вода
Немає у наявності

Eisenberg Bois Precieux Secret II Man – Дорогоцінний секрет лісу

Першим вашу увагу приверне флакон: він захоплює будь-якого естету своїм стильним і елегантним, і в той же час справді орієнтальним дизайном, а потім інтригує вишуканим сріблястим різьбленим ключем на шкіряному ремінці: його ажурне оформлення навіває думки про скарби Сходу, які раптом можуть розпорядженні.

Насправді флакон з дорогого скла стримає справді дорогоцінний аромат: у ньому переплелися всі відтінки цінних порід дерева, повністю виправдовуючи свою назву. Це ніби східна мелодія, написана талановитим композитором, який скористався дерев'яними, пряними, бальзамічними, тютюновими, пудровими, землістими акордами і створив їх чаклунство.  

Eisenberg Bois Precieux Secret II Man – квінтесенція світських вечорів осені та зими – неспішних, у найкращих традиціях європейського смаку та східної чуттєвої розкоші. Достатня стійкість, щоб самому насолодитися ароматом, і чарівний шлейф, щоб подарувати задоволення і всім іншим, робить цей парфум чудовим варіантом для будь-якого свята, світського виходу, побачення або «зустрічі без краваток», де він позиціонуватиме вас як людину зі смаком, що вміє цінувати найкращі моменти цього життя!

Історія аромату

 

Бренд з'явився на рік Міленіуму, і встиг зарекомендувати себе як інноваційний у сфері косметики та елітарний у сфері парфумерії. Дебют у світі ароматів для Жозе Айзенберга, особистого, що створює всі композиції, відбувся 2002-го, коли вийшов зухвалий і чудовий парфум «Я смію!» (J'OSE). Наступним видатним кроком у 2011 році стала серія, яка поєднала в собі Аромат та Мистецтво - L'Art du Parfum.

Але ось, нарешті, і довгоочікуване продовження – втілення злиття Сходу і Заходу, що інтригує, в колекції з 12 композицій Les Orientaux Latins. За 6 творів адресовано чоловікам та жінкам, і парфумована вода «Цінні породи дерева» стала однією з перлин у цій східній скриньці коштовностей, ключі до якої отримають усі, хто стане власником безцінних флаконів. Філігранний ключик стане вашим талісманом або брелоком, а з самим фіалом вам просто не захочеться розлучатися - настільки ефектний його вміст!

Хоча бренд досить рідкісний, а його продукція є унікальними нішовими ароматами, купити Eisenberg Bois Precieux Secret II Man в Україні цілком можливо, для цього варто лише зробити замовлення в інтернет-магазині La Grande!

 

Eisenberg Bois Precieux Secret II Man – ключ до серця поціновувачів прекрасного

Головний герой цього твору – безцінний шафран, чий пряний аромат вважається одним із найбільш «східних», а сама пряність – однією з найдорожчих у світі. Його чарівність посилена нотами рожевого перцю та звучними цитрусовими нотками апельсина та бергамота – стильними та яскравими, хоч і не гучними.

«Серце» композиції дає волю чуттєвості: оксамит троянд та орієнтальний колорит пачулі гармонійно доповнені тут благородними тонами білого кедра та екзотичної нагармоти.

База парфуму наповнена деревним тандемом вершкового сандалу і шоколадно-димного ветиверу, солодкими мотивами зелені бобів тонка, бензоїновою аурою і принадною ваніллю, і прикрашена божественною ноткою тютюну, доповненою бальзамічним шармом ладану, живим теплом.