0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Eisenberg Palissandre Noir Secret I Man

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Eisenberg Palissandre Noir Secret I Man Парфумована вода
Немає у наявності

Таємниця дорогоцінного палісандра

 

Палісандр - дерево рідкісне, цінне, і аромат його прекрасний. Цей тонкий пах нагадує запах свіжих троянд - вишуканих, бархатистих, трохи солодкуватих. У поєднанні з сухим дерев'яним нюансом це просто неймовірно красиво, і недаремно палісандр називають рожевим деревом. Саме цьому чудовому інгредієнту віддано головну роль у композиції Eisenberg Palissandre Noir Secret I Man , що розкриває секрети чоловічої чарівності та елегантності.

Східна деревна мелодія прикрашена пряними, цитрусовими, бальзамічними та квітковими акордами. Вона досить стійка, приємно шлейфіт і складе вам чудову компанію і в офісі, і на світських заходах, і на побаченнях - не важливий привід, головне, щоб аромат гармоніював з вашим характером.

Трохи історії

 

Цим твором відкривається нова колекція від Eisenberg Paris – чудова галерея з 12 композицій під назвою Les Orientaux Latins, що вийшла у 2017 році. Вона поєднала в собі чари Сходу та шарм Заходу, і призначена для всіх, кому імпонує орієнтальна традиція складання пахощів, однак у найбільш м'якому варіанті, близькому та зрозумілому європейській культурі.

Колекція так вразила професіоналів, що того ж року отримала нагороду від FIFI Awards – своєрідного "Оскара" у світі парфумерії. Вона не тільки захоплює своїми ароматами, адресованими і чоловікам, і жінкам – по 6 творів для сильної та слабкої статі, а й вражає уяву візуалізацією. Флакони неймовірно красиві, вони створені з дорогого масивного скла, увінчані сяючими сріблом округлими кришками та доповнені стильним аксесуаром – ключем вишуканої роботи, прикрашеним філігранним різьбленням. Він стане вашим незмінним талісманом, і завжди нагадуватиме про магічну владу аромату, який ви вирішили купити - Eisenberg Palissandre Noir Secret I Man в Україні ви знайдете в інтернет-магазині La Grande, де зібрано лише справжню продукцію цього ексклюзивного бренду.

 

Перший секрет чоловічої чарівності

Першим вступає чудовий пряний шафран – дорогоцінна спеція, що цінується на вагу золота і надає вишуканого східного колориту всьому звучанню. Шарм та романтику привносять квіти – оксамит троянд доповнений тут ніжністю апельсинового кольору. Його прикрашають соковиті цитруси, що надають аромату настрій – солодкі мандарини та шляхетні часточки бергамоту. Пікантність та неординарність дарують ноти пряного перцю та гіркоти полину.

У «серце» композиції набуває домінуючого акценту палісандра з його чудовим ароматом троянд – це унікальне дерево, що дарує твору рідкісну елегантність. Різноманітність деревних мотивів привносить білий кедр, а пряну чуттєвість – листя пачулі, що посилює орієнтальну спрямованість.

База парфуму відкриває ще одну грань деревних відтінків – тут м'яко звучить вершковий сандал, обрамлений чарами лабдануму, спокусою ванілі та сексуальним магнетизмом мускусу.

Якщо вам хочеться наголосити на своїй витонченості або необхідно гідно доповнити вишуканий світський образ - вам, безумовно, варто купити Eisenberg Palissandre Noir Secret I Man - цей парфум ідеально впорається з поставленим завданням!