0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Acqua Di Gio Absolu

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Acqua di Gio Absolu Парфумована вода
96 грн
Armani Acqua di Gio Absolu Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Armani Acqua Di Gio Absolu



Нерішучим і тим, хто сумнівається, не місце в цьому суспільстві. Люди, які тут домінують, цінують кожну свою хвилину, за ними завжди залишається останнє слово. Їхня цілеспрямованість вражає, а вміння ризикувати є предметом заздрості інших. У цьому місці витає запах свободи, достатку та успіху. Тут збираються ті, хто гідний чергового парфумерного шедевра, представленого відомим італійським брендом – незрівнянного Armani Acqua di gio absolu.



Парфумована вода, презентована торговою маркою у 2018 році, на даний момент є останнім із численних фланкерів знаменитого оригінального видання, що з'явилося на парфумерному ринку понад два десятки років тому. Автором обох ароматів став неперевершений Альберто Моріллас. Роботи маестро можна знайти в портфоліо Amouage, Angel Schlesser, Antonio Puig, Armand Basi, Baldessarini, Bvlgari, By Kilian, Calvin Klein, Carolina Herrera, Cartier, Chopard, Dolce&Gabbana, DSQUARED, Estеe Lauder, Givenchy, Lancome, Lanvin, Marc Jacobs, Mizensir, Nina Ricci та інших відомих виробників.



Кар'єра засновника торгової марки Джорджіо Армані розпочиналася у середині минулого століття. Тоді лікар, що не відбувся, кинувши навчання на медичному факультеті і відслуживши в армії, влаштувався на роботу в один з великих універмагів Мілана. Незабаром талановитий молодик опинився в штаті компанії Ніно Черутті, потім у Еманюеля Унгаро. У 70-х він, заснувавши разом із компаньйоном свою справу, почав випуск чоловічого одягу під власним ім'ям. Дизайнер розширював асортименти, запускав додаткові лінії, відкривав брендові магазини, виходив на нові ринки. Колекція парфумів торгової марки, перший з яких з'явився в 1982 році, на сьогодні налічує понад півтори сотні розкішних позицій.



Acqua di gio absolu – це зробити той важливий крок, який дозволить вам виділитися серед натовпу успішних і самодостатніх молодих людей. Композиція дозволяє своєму власнику підкреслити природну мужність, відчути силу, яку має його тіло. У парфумі обіграно поєднання сили водної стихії та вишуканої шляхетності дерева. Він розповідає про природний зв'язок між своїм власником і природою, про ту приголомшливу енергетику, якою наповнено їхнє спілкування, і бадьорість, яку вона йому дарує.



Початкові акорди Acqua di gio absolu звучать важким диханням стиглих фруктів, відтіненим бадьорим бергамотом і освіжаючою прохолодою морських нот. Тріо розкішної герані, трав'янистих відтінків лаванди та розмарину формує уточнене «серце» парфуму. Його фінал полонить смолисто-пряними акцентами пачулів, теплими деревними нотами, привабливим лабданумом та пряно-ванільними нюансами бобів тонка.



Парфумована вода одягнена в строгий флакон, характерний для цієї лінійки. Мінімалізм та простота в оформленні підкреслюють розкіш та особливий стиль аромату. Купити вишукану парфумерію Armani, не турбуючись про її оригінальність, можна, зробивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande.