0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ellen Tracy Ellen Tracy Ellen

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ellen Tracy Ellen Парфумована вода
Немає у наявності
Ellen Tracy Ellen Парфумований спрей для тіла
Немає у наявності
Ellen Tracy Ellen Набір (парфумована вода 100 мл + гель для душу 100 мл + лосьйон для тіла 100 мл)
Немає у наявності

Ellen - солодка магія жіночності від Ellen Tracy

Дім Еллен Трейсі дарує жінкам аромат умиротворення, спокою, впевненості у своїй красі – чудовий та ніжний «Еллен» ! Ця парфумована вода огортає свою володарку аурою млості та гармонії, зачаровує мускусними, солодкими, м'якими пряними, пудровими, квітковими та деревними акордами. Це – атмосфера повного комфорту, душевного та життєвого, солодка мелодія абсолютної жіночності, витонченої – і водночас такої близької, рідної та зрозумілої. Так пахне кохана дівчина чи дружина, якої чоловік прагне всім серцем!

Чуттєвий бархатистий аромат стане прекрасним доповненням образу, створеного для вихідного дня або сімейного свята. Він ідеально розкривається восени і взимку, в холоді його чарівне тепло подібно до хутряної накидки - затишної, зігріває і дарує відчуття захищеності. Прекрасна стійкість та чарівний шлейф зроблять цю композицію однією з ваших улюблениць – збирайте компліменти та насолоджуйтесь!

Історія аромату

 

Творець бренду Герберт Гален усе своє життя прагнув робити жінок гарними. Він заснував у 1949 році будинок модного одягу, який протягом усього минулого століття вважався зразком уважного ставлення до клієнток - створювалися різні лінійки для різних жінок і дівчат: бізнес-вумен і світських безтурботних красунь з масою вільного часу, витончених і тендітних панянок, і власниць апетитних форм. Всім Гален намагався догодити, і в нього це чудово виходило. У новому тисячолітті бренд розширив сферу своїх інтересів і включив у свій асортимент також і парфумерію – причому критерії творчості залишилися тими самими: знайти підхід до кожної дівчини, підібрати ключик до кожного жіночого серця.

Хоча в колекції бренду всього 12 ароматів, кожен із них чудовий і знайшов аудиторію своїх шанувальниць. Композиція «Еллен» була створена як втілення спокійного, розміреного, комфортного життя благополучної та коханої жінки, обласканою долею.

Купити Ellen Tracy «Ellen» в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду та консультації консультантів, які допоможуть максимально вдало вибрати саме ваш аромат.

 

Ellen – затишна, тепла, ніжна!

Чарівна композиція набуває чудового солодкого тріо, в якому теплий, пікантний акцент анісу доповнений фруктовою стиглою м'якістю персика і ніжною ніжністю цукрової вати.

Ті самі солодкі переливи звучать і в «серці» парфуму, але тепер – у квітковому втіленні пахощів оксамитових троянд, медового жасмину та ніжних вологих водяних лілій.

Вершкова м'якість сандалового дерева у фінальному акорді красиво підкреслена ванільними іскорками та пряною чуттєвістю почув. Але головним магнітом всієї композиції став шовковий, що струмує, заворожує своєю чарівною магією аромат мускусу – головного героя цього чарівного твору.

Якщо ви хочете знайти ідеальний аромат для душі, вам, безумовно, варто купити Ellen - це саме те, що ви так довго шукали і, нарешті, знайшли!