0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lanvin Modern Princess Eau Sensuelle

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lanvin Modern Princess Eau Sensuelle Туалетна вода
1 061 грн
Lanvin Modern Princess Eau Sensuelle Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Lanvin Modern Princess Eau Sensuelle втілення шарму і ніжності

 



Елітний парфум Modern Princess Eau Sensuelle, представлений брендом Lanvin, має складний, яскравий, життєрадісний, норовливий характер, підкуповує сентиментальністю, блиском і особливою чуттєвістю. У багатогранній палітрі аромату втілено образ принцеси нашого часу, яка живе за власними правилами, не боїться виявляти свою індивідуальність, вміє радіти дрібницям. Вона активна, здатна контролювати себе та обставини, не відступає перед труднощами, сміливо кидає виклик долі та громадській думці. Авантюрна, бунтівна героїня оточена таємничою, магічно привабливою атмосферою, що надихає на пригоди та грандіозні вчинки.

Насичена квітково-фруктовими мотивами, нюансами цитрусів та теплом спецій туалетна вода підкреслює природну чарівність володарки, її сексуальність, свободу від комплексів та забобонів. Ароматний букет гармонійно поєднується з романтичним вечірнім та повсякденним образом, чудово розкривається в теплу пору весни та спекотного літа. Своїй господині він дарує святковий, безтурботний настрій, привертає до неї увагу, тішить оточуючих.



Історія аромату

 

Парфумерія бренду Ланвен популярна серед користувачів завдяки вишуканому стилю та високій якості. У ній відображені французька елегантність, витончена розкіш, кохання, високі почуття, емоції, непередбачуваність, пристрасні бажання. Новинка 2018 року Modern Princess Eau Sensuelle вкотре порадувала любителів елітної продукції шикарним звучанням класичної мелодії у сучасному аранжуванні.

Нова серія продовжила знамениту колекцію Модерн Принцес зразка 2016 року в більш інтимній, сексуальній інтерпретації. Чуттєвий фланкер придумав парфумер Christophe Raynaud, натхненний образом світської шукачки пригод. Його обличчям стала елегантна, темпераментна модель Стеффі Аргеліч. Дизайн флакона, що нагадує жіночу сукню, декоровану металевими ланцюжками та увінчану витонченою сріблястою кришкою, розробив Carre Basset.



Lanvin Modern Princess Eau Sensuelle симфонія пристрасті



Автор композиції наповнив її акордами пишних квітів, соковитих фруктів, додав цитрусової свіжості, оточив грайливою аурою. В результаті вийшов подвійний аромат, який поєднав зовнішню зухвалість і душевну ніжність.

Композиція відкривається увертюрою, в якій чути медові переливи стиглого персика, терпкі тони рожевого грейпфрута, легку гіркуватість лимона, присмачену насолодою ніжного танжерину. Їх змінює «серцевий» квартет, що складається з витонченого апельсинового цвіту, пристрасної півонії, чудового жасмину та соковитої карамельної груші.

Базову мелодію виконують кремовий мускус, бальзамічний молочний сандал і запашна ваніль. Шовковий, дерево-пряний шлейф майорить у повітрі, м'яко осідає на шкірі, делікатно відтінює жіночні риси юної леді.

Придбати Lanvin Modern Princess Eau Sensuelle варто тим, хто не боїться виділятися з натовпу, любить дивувати, підкорювати серця чоловіків, а La Grande допоможе здійснити ваші бажання.