0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Eisenberg Ambre D'Orient Secret V Women

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Eisenberg Ambre D`Orient Secret V Women Парфумована вода
Немає у наявності

Розкрийте для себе секрет амбри!

Звичайно ж, ви не пройдете повз казкову красу флакона, що в буквальному сенсі пропонує ключ до таємниць сходу! А якщо вам до душі теплі амброві аромати, то Eisenberg Ambre D ` Orient Secret V Women створено саме для вас!

Чудове рідке золото в об'ємному фіалі, який просто не хочеться випускати з рук, як скарб, переливається орієнтальними відтінками бальзамічних і амбрових, пряних, коричних і деревних акордів. Аромат незрівнянно розкривається на шкірі і волоссі восени і взимку, радуючи неймовірною стійкістю, і при цьому коректним звучанням, яке нікого не відштовхне. Шлейф парфуму також чудовий - довгий, теплий, кружляє голову своєю чуттєвістю та жіночністю.

Історія аромату

 

Творець бренду Жозе Айзенберг заснував його на рік Міленіуму – 2000. Він став основоположником революційної молекулярної косметики, а через два роки подарував свій талант і світові парфумерії. Перший же його парфум «J'OSE» («Я смію») був ефектною заявкою на успіх, 2011-го вийшла неймовірна колекція L'Art Du Parfum, яка об'єднала в собі парфумерію та мистецтво, і нарешті 2017-го бренд порадував своїх шанувальників чуттєвої галереї східних ароматів Les Orientaux Latins, яка виявилася такою гарною, що в рік своєї прем'єри здобула одну з найцінніших нагород світу парфумерії – премію FIFI Awards у категорії Prestige Collection 2017.

Колекція складається з дюжини дивовижних парфумів на стику Сходу та Заходу – до неї увійшли 6 жіночих та 6 чоловічих творів. Одне з них присвячене амбрі – золотій, бурштинової, теплої, нескінченно жіночної та принадної. Його флакон у класичному орієнтальному стилі прикрашений сяючою золотом масивною кришкою та витонченим ключиком, що відкриває серця та душі. Він підвішений на стрічкі з чорного шовку і стане у майбутньому вашим талісманом!

Придбати Eisenberg Ambre D`Orient Secret V Women в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього відомого бренду.

 

Eisenberg Ambre D` Orient Secret V Women – ключ до вашої чуттєвості

Парфум вступає теплою сольною партією кориці, чий шарм посилений пряним акцентом рожевого перцю, продовжений романтичним дуетом жасмину та троянди та підкреслено благородним нюансом бергамота.

У «серце» композиції чудово поєдналися дерев'яні ноти: білий кедр і нагармота переливаються смолистими відтінками, а ветивер привносить до цього міксу ноти диму та гіркого шоколаду. Витончений штрих пачулі дарує чуттєвість та яскравий східний колорит.

База парфумованої води – це нескінченна тепла чарівність амбри з солодкими тонами бензоїну, бобів тонка та ванілі, бальзамічною містикою ладану та чарівною магією мускусу.

Парфумована вода стане прекрасним вибором як вечірній аромат або дорогоцінний супутник для побачень і виходів у світ. Вона звучить дорого, багатогранно, глибоко, підкреслюючи той безперечний факт, що його господиня має відмінний смак. Втім, якщо статус вам дозволяє, а дрес-код вашої фірми не зобов'язує аскетизму у виборі парфумерії, «П'ятий орієнтальний секрет» стане шикарним доповненням до важливої зустрічі з діловими партнерами – такому аргументу просто неможливо протистояти!