0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Parfums Rose Valley Incidence

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Parfums Rose Valley Incidence Парфумована вода
Немає у наявності

Жіноча ніжність і чуттєвість – потужні сили, під впливом яких падають навіть неприступні фортеці. Чарівність та привабливість представниці прекрасної статі – те, що здатне запалити вогонь інтересу в очах чоловіка яскравого, норовливого, харизматчиного. Такий спокусливий і романтичний жіночий образ був не зовсім завершеним, якби прекрасна дама не користувалася хвилюючим парфумом. Цього сезону нашим покупцям пропонуємо пахнути, наче ніжну квітку, вибравши аромат R ose valley Incidence .

Компанія Paris Bleu Parfums, що представила видання, заснована у Франції у 1989 році у самому центрі світової моди – Парижі. В основі її концепції – два ключові слова: пристрасть та духи. Команда виробника працює злагоджено і ефективно, прагнучи враховувати найменші зміни в модних тенденціях на парфумерному ринку, і пропонувати свої вимогливим клієнтам аромати, які повністю задовольняли б їх запити, наскільки б химерним і незвичайним не був їх смак. Видання бренду є поєднанням новітніх розробок у парфумерній галузі та традицій, які ревно шануються його майстрами. Сьогодні товари торгової марки відомі у багатьох країнах і мають постійний попит. Їхня популярність пояснюється високою якістю, за якою ретельно стежить виробник, а також досить прийнятними цінами. Такий підхід дозволяє бренду займати впевнені позиції на парфумерному ринку на сьогоднішній день. Його портфоліо зараз налічує кілька десятків різних видань для чоловіків і жінок.

Торгова марка ставить перед собою амбітні цілі – спокусити свою шанувальницю неземними пахощами, дати їй можливість подарувати собі парфум своєї мрії. Жінкам, які бажають виконати це бажання, Lagrande пропонує купити R osevalley Incidence . Ця пафрюмова вода сімейства «фруктові квіткові» була представлена в 2016 році.

Життєрадісна мелодія ідеально підходить особі романтичної та оптимістичної. Вона може бути непередбачуваною у своїх бажаннях, або демонструвати чудову аристократичну стриманість, але в будь-якому з цих образів залишається хвилюючою, магнетично привабливою, стильною та блискучою.

Парфумована вода стартує акордами делікатної фрезії, соковитих червоних фруктів та запашного стиглого яблука, нота якого вносить у аромат свіжість. Поєднання квіткових акцентів чуттєвого, жіночного жасмину та витонченої водяної лілії, яке відчувається в «серці» R ose valley Incidence , робить композицію оптимістичною, надихаючою. Мікс спокусливого мускусу, важких пудрових нот, що наповнюють базовий акорд м'якістю, елегантні відлуння білої деревини та загадкового ветівера завершують цю симфонію.

Придбати парфумерію Paris Bleu Parfums ви можете, зробивши замовлення в Lagrande. У нашому інтернет-магазині представлений чудовий вибір оригінальної продукції за прийнятними цінами. Усіх охочих ближче познайомитися з виданням, що сподобалося, чекає наш затишний шоу-рум.