0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Thierry Mugler Aura Mugler

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Thierry Mugler Aura Парфумована вода
55 грн
Хіт
Thierry Mugler Aura Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Thierry Mugler Aura Парфумована вода (refill)
Немає у наявності
Thierry Mugler Aura Набір (парфумована вода 30 мл + тверді парфуми-олівець 3 г + лосьйон для тіла 50 мл)
Немає у наявності
Thierry Mugler Aura Набір (парфумована вода 30 мл + гель для душу 50 мл + лосьйон для тіла 50 мл)
Немає у наявності
Thierry Mugler Aura Гель для душа
Немає у наявності
Thierry Mugler Aura Набір (парфумована вода 5 мл + лосьйон для тіла 30 мл)
Немає у наявності
Thierry Mugler Aura Набір (парфумована вода 50 мл + лосьйон для тіла 50 мл + гель для душу 50 мл)
Немає у наявності
Thierry Mugler Aura Лосьйон для тіла
Немає у наявності
Thierry Mugler Aura Крем для тіла
Немає у наявності

Thierry Mugler Aura – джерело природної енергії та чуттєвості

 




Aura від французького бренду Thierry Mugler навіває думки про нероздільну єдність людини і природи, кличе в чарівний ліс, який відкриває завісу таємних бажань, захищає від злих сил, дарує енергію. Свіжий, в міру солодкий і теплий аромат наповнює любов'ю та ніжністю, надає образу яскравого шарму, робить його вишукано елегантним, жіночним та спокусливим. Смарагдова дерево-східна композиція складена із зеленого листя, жовтих та білих квітів, димних, бальзамічних, вершкових переливів, тому чудово звучить при світлі сонця, не втрачаючи своєї глибини і вечорами.

Парфум адресований активним, цілеспрямованим, життєрадісним, позитивно мислячим дівчатам та молодим жінкам, вільним від життєвих умовностей та забобонів. Його героїні закохані у життя, намагаються пізнати світ, знайти у ньому своє місце, прислухаються до своїх відчуттів та емоцій, не бояться проявити пристрасність та наполегливість на шляху до успіху.

Квітково-трав'яний, солодко-терпкий букет підходить для сонячних весняних та літніх днів, відмінно доповнює ділове, офісне вбрання, але поєднується також із романтичним та повсякденним стилем одягу.



Історія аромату

 

Оригінальна, фантастична серія "Аура" стала четвертою в колекції флагманських парфумів Тьєррі Мюглера, назви яких починаються з "А" - Ангел, А*Мен, Алієн. Перша літера в алфавітах багатьох народів символізує початок світобудови, нескінченність простору, рівновагу, містичну силу. Новий аромат, за задумом його творців, відбиває філософію вічної молодості душі, яка не боїться зморшок і в'янення, осяяючи обличчя незгасаючим світлом жіночності.

Флакон, виконаний у формі смарагдового серця з мерехтливими дивними переливами, також передає символіку джерела життя, відправної точки почуттів та емоцій.

Таємнича, чуттєва, чарівна новинка з'явилася на світ у 2017 році завдяки таланту Daphne Bugey, Amandine Clerc-Marie, Christophe Raynaud та Marie Salamagne. Рекламний ролик за участю білоруської моделі Жені Катави зняли Уоррен дю Пре та Нік Торнтон. Смаглява красуня постала у ролі вільного, загадкового лісового божества. Можливо, це українська Мавка, яка у темному лісі шукає чудодійний оберег, здатний зберегти її красу, – і знаходить свій парфум, божественну «Ауру»!



Секрет благородного шарму та чуттєвої чарівності

 

У гранях ольфакторной піраміди відбиваються цитрусово-фруктові, деревно-пряні, трав'яні переливи.

Дзвінкі та чисті верхні ноти освіжають терпкими квітковими акордами бергамота, радують пікантними кисло-солодкими акцентами ревеню. У млосному серці розкішно пахне запаморочливий іланг-іланг і ніжно тремтить терпко-солодкий апельсиновий цвіт, змішаний із нюансами зелені. У благородній дерев'яній базі солодко звучить вершковий сандал, смолистий бальзамічний бурштин і бурбонська ваніль, сплітаючись у вишуканий, чаклунський шлейф, що викликає сплеск почуттів та відчуттів, захоплює чарівний солодкий полон.

Купити Thierry Mugler Aura , щоб окропити себе життєдайним еліксиром молодості та краси, можна на сайті La Grande.