0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Roberto Cavalli Uomo Silver Essence

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • r

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Roberto Cavalli Uomo Silver Essence Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Roberto Cavalli Uomo Silver Essence Туалетна вода
Немає у наявності

Roberto Cavalli Uomo Silver Essence – привабливість та шляхетність

 

Італійський стиль захоплює всі континенти своїм шиком і водночас естетичністю. Якщо ви хочете справити безпрограшне враження – парфум Uomo Silver Essence від знаменитого бренду Roberto Cavalli – саме те, що вам потрібно, адже до його природної чарівності додано щедрий розсип срібного шляхетства.

Парфум прикрасить свого власника ідеальною гармонією пряних та фужерних, фіалкових та ванільних, землістих та озонових, акордів – яка досконала мелодія!

Аромат захопить не тільки своєю красою, але й чудовою якістю: він напрочуд стійкий і володіє дивовижним шлейфом, який стане для вас немов другою шкірою - обволікаючий, привабливий, сексуальний, і при цьому з гідністю схильний до себе.

Це відмінний вибір для будь-якої події та заходи, де ви хочете підкреслити свій смак та елегантність. Особливо красиво звучить твір восени та навесні, але якщо він стане вашою візитною карткою, ця витончена магія чоловічої привабливості може супроводжувати вас коли і де завгодно.

Історія аромату

 

Ця чудова чоловіча колекція з'явилася у портфоліо бренду у 2016 році, коли було презентовано флагманське видання Uomo . А через рік вийшов і її піднесений, аристократичний фланкер - Silver Essence. Усього ж у цій лінії чотири твори - до вже перерахованих трохи пізніше додалися вечірній La Notte, і теплий, пряний східний Deep Desire.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – класичне мужнє квадратне рішення прикрашене вишуканим вензелем бренду RC – у срібному виданні та корпус того ж благородного відтінку. Над «Срібною Есенцією» працював один із найкращих парфумерів сучасності – Крістоф Рейно (Christophe Raynaud).

Купити Roberto Cavalli Uomo Silver Essence в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми представляємо виключно справжню продукцію бренду, який з 2002 року став іконою стилю для всіх поціновувачів італійської парфумерії. Сам же модний будинок Роберто Каваллі існує з 1972-го, коли його шлях на модний Олімп розпочався з дизайну одягу та аксесуарів, меблів та інтер'єрів – геній його творця може змагатися лише з його багатогранністю та креативністю!

 

Чудова Срібна Есенція

Композиція, наче геніальна мелодія, вступає соковитим зеленим оксамитом фіалкового листя, прикрашеним пряним акцентом харизматичного імбиру та запашного кардамону.

Елегантності звучання центрального акорду додасть дивовижний квітковий дует аристократичної лаванди та вишуканої герані в обрамленні пудрових ноток ірисового кореня.

У фіналі звучить по-справжньому шикарна деревна тема, створена поєднанням мужнього дубового моху та багатогранного димно-шоколадного ветивера, яким надають експресивний східний акцент пачулі та боби тонка.

Хочете здивувати своїм подарунком чи підкорити вибраним ароматом? Ідея купити Roberto Cavalli Uomo Silver Essence в інтернет-магазині La Grande буде просто безпрограшною!