0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія V canto Arsenico

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

V Canto Arsenico Парфумована вода (тестер)
100ml
4 435 грн
5 157 грн
Акція
-14%
V Canto Arsenico Парфумована вода
217 грн
Акція

Елегантна розкіш, гідна найвибагливіших дам і чоловіків – саме так представляє публіці італійський бренд V canto своє чергове творіння. Витончені переливи парфумованої води Arsenico переносять її власника в сонячне літо, кожен день якого непередбачуваний і наповнений подіями, що інтригують.

Торгова марка V canto з'явилася в Італії зовсім недавно – лише у 2015 році, «випорхнувши» з-під крила відомої в парфумерному світі компанії Cereria Terenzi Evelino SRL Представивши на одній із профільних щорічних подій дебютну десятку видань, бренд одразу заявив про себе як про виробника якісної, гідної уваги продукції, конкурентоспроможної на сучасному парфумерному ринку. Сміливі, незвичайні і незабутні нішеві аромати, презентовані ним, одягнені в красиві, дорого оформлені флакони із «золоченими» елементами та фірмовим гравіюванням.

Цю нішеву торгову марку також асоціюють із розкішною «колекцією отрут». Адже деякі з її видань носять ім'я якогось зілля. Декілька століть тому в Італії спірні питання могли вирішуватися за допомогою цих небезпечних для життя речовин. Варто було якійсь особі сильно прогнівити людину, яка вважала себе вершителем доль, виявитися їй неугодною, як, втративши пильність, вона відразу отримувала порцію отрути разом з їжею чи напоєм. Причому, італійська знать нерідко робила це особливо витонченим способом: запаси речовини вона зберігала над скляних флаконах чи судинах, а спеціально створених цих цілей дорогоцінних перстнях. Таке рішення дозволяло аристократам завжди бути у всеозброєнні, відчувати свою владу над тими, хто перебуває в їхньому оточенні. Зберігаючи загальну концепцію серії ароматів, виробник назвав це видання «Миш'як» та укомплектував його упаковку гарним перснем.

Купити Arsenico може кожен, хто бажає виділитися, підкреслити свою самодостатність та успішність. Композиція адресована людям яскравим, харизматчиним, активним, тим, хто живе красиво і вміє отримувати задоволення від свого буття. Ці особи люблять балувати себе, завжди знаходять час і можливість для отримання маленьких, але таких бажаних радостей, одним з яких може бути покупка улюбленого аромату.

Багата фруктово-деревна композиція відкривається легкою кислинкою порічки, мотивами запашного яблука, трохи терпкого елегантного бергамота, екзотичними нюансами ананаса. Чуттєвість жасмину та багатогранні відтінки почуттів, мікс яких відчувається в «серці» Arsenico , доповнюються теплом бензоїну та білого кедра, ванільним диханням бобів тонка та чуттєвою деревно-земляною гарматою. Прохолода дубового моху, що відчувається у фіналі, відтінюється привабливими мотивами амбри та мускусу.

Купити парфумерію V canto у Києві за відмінною ціною пропонує Lagrande. У нашому магазині ви знайдете лише оригінальні товари, а досвідчені консультанти допоможуть вам розібратися у всьому різноманітті представлених видань.