0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія 10Th Avenue Karl Antony Designer

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • 0-9

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

10th Avenue Karl Antony Designer Туалетна вода
Немає у наявності
10th Avenue Karl Antony Designer Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

У 2017 році торгова марка 10th Avenue Karl Antony випустила чоловічу композицію Designer . Це стильний і приємно освіжаючий фужер, натхненний запахом дощу, який щойно пройшов паризькими вуличками. Ще продовжують стікати з черепичних дахів прозорі краплі, а сонце вже входить у свої права, випаровуючи вологу з кам'яної бруківки. Пишна зелень, обмита літньою зливою, так і манить око, розповсюджуючи навколо себе солодкі пахощі. Повітря просякнуте озоном і свіжістю, від яких паморочиться голова, а вас наповнює почуття легкості та повної, необмеженої свободи. Туалетна вода вселяє впевненість у своїх силах, чудово тонізує та бадьорить, наповнює ураганною енергією та змушує повірити, що ви зможете впоратися з будь-якими викликами.

Аромат харизматичний, яскравий та чудово збалансований, ідеально підходить для теплої погоди. Найкраще він розкривається навесні та влітку, коли температура б'є рекорди і катастрофічно не вистачає відчуття прохолоди та чистоти. Букет полонить особливою динамікою та чуттєвим, багатим розкриттям, неймовірною палітрою відтінків та багатогранною грою відблисків на шкірі. Він одночасно привабливий і стриманий, делікатний та спокусливий. Відмінно поєднується легкими сорочками чи улюбленими футболками. Його можна сміливо одягати в офіс, використовувати для ділових переговорів, але в той же час – для відпустки або просто вихідного дня, пляжних вечірок, уїк-ендану природі, зустрічі з друзями або побачення з коханою. Він доречний за будь-яких обставин - це універсальний варіант на кожен день, з яким ви завжди будете на висоті.

Відкривають чудову піраміду соковитий розсип стиглих лимонів. Пустотливий фрукт манить своєю життєрадісністю і грайливим вдачею. Він пікантний та інтригуючий, переливчастий та кокетливий. Моментально покращує настрій і бадьорить не гірше за крижаний душ. Його задерикуваті акорди віртуозно підкреслені холодними вкрапленнями м'яти та мускатної шавлії, які підвищують градус напруги та роблять звучання більш темпераментним та хвилюючим. Палкі відблиски трав і спецій вдало підкреслені благородними переливами трав'янистого ветивера, на зміну якому приходить царська база з амбри, що тягне і тихо мерехтить.

Комбінація дуже мужня та імпозантна - бездоганне ольфакторне втілення дощу та озонової свіжості, яка припаде до смаку чоловікам вольовим, сміливим та стильним. Які не пасують перед кинутими викликами, а хоробро долають будь-які перешкоди на своєму шляху. Такі люди наполегливі та цілеспрямовані, привабливі та незмінно елегантні, що чудово підкреслює їх туалетна вода.

Видання упаковане у мінімалістичний квадратний флакон, декорований рельєфним малюнком геометричних фігур та увінчаний циліндричним ковпачком у сріблясто-чорних тонах. Вміст фіалу пофарбований у ніжно-блакитний колір, щоб підкреслити освіжаючий характер парфуму. Придбати 10 th Avenue Karl Antony Designer можна в інтернет-магазині La Grande.