0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми 10Th Avenue Karl Antony Boys Band Edition Extreme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • 0-9

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
10th Avenue Karl Antony Boys Band Edition Extreme Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

У 2016 році французький бренд 10th Avenue Karl Antony представив спеціальне видання популярного чоловічого аромату. Новинка отримала назву Boys Band Edition Extreme . Це більш чуттєва та темпераментна версія свого попередника Boys Band, де місце соковитих молодих пагонів зелені посіли пекучі спеції. Дуже приваблива та інтригуюча композиція, яка гарантує своєму власнику зацікавлені погляди та компліменти оточуючих, допоможе виділитися у натовпі, підкреслить яскраву харизму та унікальний стиль.

Власник туалетної води - чоловік самодостатній та впевнений у собі. Він має сильну волю і сталевий характер, привабливу посмішку і природний шарм, перед якими складно встояти. Активний та амбітний, не любить сидіти на місці – такі як він не копіюють модні тренди, а самі їх створюють.

Енергією для щоденного підкорення вершин його заряджає динамічний букет. Він чудово збалансований і гармонійний, приємно лоскоче рецептори і моментально бадьорить, хвилює кров і чудове тонізує. Комбінація деревних та пряних мотивів ідеально підходить для нежаркої погоди. Особливо добре парфум розкривається у весняно-осінній та зимовий сезон. Допомагає підтримувати тонус протягом цілого дня, дарує незрівнянне почуття комфорту та затишного тепла, вселяє почуття впевненості.

Відкривають піраміду спокусливі переливи напоєних сонцем фруктів. Іскристий бергамот і кисло-солодке яблуко покращують настрій, тішить своєю життєрадісністю та легкістю. Представлені в обрамленні ніжного шепоту флердоранжа, вони стають особливо яскравими та заводними, кокетливо мерехтять на тлі щедрого розсипу дорогоцінних спецій. Оксамитова кориця зачаровує важким сяйвом, гвоздика надає звучанню спокусливої зухвалості, а звабливий кардамон — аристократичної витонченості, палаючи, наче червоне заграва у вишуканих обіймах лаванди та герані. Їхні трав'янисті акценти чудово поєднуються з благородним і мужнім ветивером, неспішно підводячи до імпозантної бази. Там панує велична деревина сандалу та кедра, пронизана солодкими вкрапленнями кумарину та ванілі. Разом вони сплітаються в запаморочливу симфонію, зачаровуючи неймовірним багатством півтонів. Просто чудове поєднання, яке не може нікого залишити байдужим!

Туалетна вода добре доповнить денний або вечірній ансамбль. Вона добре поєднується як строгим костюмом брючним, так і стильною сорочкою або джинсами. Підходить для роботи в офісі та офіційних заходів, ділових переговорів та урочистостей, побачень та вечірок.

Флакон зберіг форму свого попередника: це все та ж округла пляшечка з прозорого скла, увінчана лаконічним циліндричним ковпачком, але цього разу забарвленим у ефектний глянцево-чорний відтінок. Придбати 10 th Avenue Karl Antony Boys Band Edition Extreme можна в інтернет-магазині La Grande.