0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Elizabeth Taylor White Diamonds

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Elizabeth Taylor White Diamonds Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Elizabeth Taylor White Diamonds Туалетна вода
Немає у наявності

Elizabeth Taylor White Diamonds – відчути себе зіркою!

Елізабет Тейлор – жінка, якою захоплювалися мільйони: чудова актриса, рідкісна красуня, з невимовним шарм і сексапілом, ця зірка Голлівуду була обожнювана протягом своєї яскравої кар'єри. Вісім шлюбів, три Оскара, гонорари в мільйон доларів – її доля справді дивовижна! Доторкнутися до сяйва світила дарує нам можливість аромат, створений та названий на її честь – Elizabeth Taylor White Diamonds !

Квітково-альдегідна туалетна вода переливається відтінками білих та жовтих кольорів, дерева та теплих прянощів – вона нескінченно жіночна, елегантна та розкішна. Такий парфум – все одно, що королівська діадема: у його супроводі ви будете незрівнянні!

Історія аромату

 

Автором композиції, присвяченої незрівнянній Елізабет Тейлор, стала знаменита Софія Гройсман – парфумер від бога, яка створила неймовірну кількість чудових парфумів, багато з яких стали класикою – взірцем стилю, смаку та жіночності.

Саме такою є композиція White Diamonds , створена в 1991 році Софією для знаменитої кінодіви, з якою вона була знайома особисто. Багате, елегантне звучання – досконалість поза часом та будь-яких стандартів! Ця туалетна вода - ідеал, який бажали тисячі жінок по всьому світу і якого наслідували багато майстрів, натхненні подібною красою.

Крім «Білих Діамантів» у форматі туалетної води, дорогоцінна колекція Елізабет Тейлор включає і однойменні парфуми – насичені та святкові, а також аромати, присвячені комбінації діамантів зі смарагдами, рубінами та сапфірами, що вийшли на два роки пізніше. Кожен такий парфум – немов рідкісна прикраса, гідна вінчати образ світської жінки, яка звикла блищати в суспільстві.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – фіал прикрашений «діамантовим кольє», що обрамляє корпус і переливається всіма відтінками гри алмазних граней.

Звичайно ж, такий парфум стане чудовим подарунком! Придбати Elizabeth Taylor White Diamonds в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande.

 

Elizabeth Taylor White Diamonds: ви сліпучі, наче зірка на небосхилі!

Композиція туалетної води, начебто відблиски найчистішого діаманта - вона мерехтить сотнями відтінків і дозволяє нескінченно насолоджуватися досконалістю.

Запаморочливий альдегідний вступний акорд прикрашений чарами аромату білих лілій і цитрусово-зелених квітів неролі. Ту ж тему продовжує освіжаючий тонкий штрих бергамоту та апельсина – дуже легкий, але дуже атмосферний.

Серце парфуму усипане білими квітами: важка єгипетська тубероза переплітається з медовими відтінками жасмину, весняним ароматом нарцисів та нотами троянд. Їм вторить виразний акорд гвоздики та солодкого екзотичного іланг-ілангу. Пудрову жіночність привносить нота кореня італійського іриса, а спокуса, що манить, - легкий нюанс кориці.

База твору огортає магнетичним тяжінням теплої амбри і струменого мускусу з чуттєвою нотою пачулі. Сексуальною аурою ця хмарка лягає на шикарну дерев'яну підкладку із вершкового сандала та дубового моху.

Якщо ви шукаєте класичний, з легким ретро-акцентом аромат, з яким блищатимете у світлі, вам неодмінно варто приміряти на себе цю коштовність і купити Elizabeth Taylor White Diamonds , щоб сяяти, подібно до діаманту!