0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carolina Herrera Good Girl Legere

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera Good Girl Legere Парфумована вода
1 864 грн
2 246 грн
Акція
-17%
Carolina Herrera Good Girl Legere Парфумована вода (тестер)
80ml
3 541 грн
4 117 грн
Акція
-14%
Carolina Herrera Good Girl Legere Набір (парфумована вода 80 мл + лосьйон для тіла 100 мл)
Немає у наявності
Carolina Herrera Good Girl Legere Набір (парфумована вода 50 мл + лосьйон для тіла 75 мл)
Немає у наявності
Carolina Herrera Good Girl Legere Парфумована вода (TRY)
Немає у наявності

Незвичайною та інтригуючою називають цю роботу, представлену Carolina Herrera у 2018 році. Аромат Good girl legere став одним із тих незаперечних хітів, який зібрав море овацій, щойно з'явившись на парфумерному олімпі.

Торгова марка Carolina Herrera розпочала свою діяльність у 1980 році. Популярність її творці, талановитому дизайнеру жіночого одягу Кароліні Еррері, принесли два десятки елегантних суконь, презентованих нею в одному із знаменитих залів Нью-Йорка. Жінці, популярній у модних колах Венесуели, звідки вона родом, не довелося довго доводити свою значущість та підтверджувати свій талант. Незабаром у її вбраннях блищала Жаклін Кеннеді. Дочка американського екс-президента також одяглася в туалет від Carolina Herrera в день свого одруження, чим викликала фурор. Після брендом було запущено лінію вінчальних суконь. Модні аксесуари, вироби для чоловіків та дітей – все це можна знайти в асортименті компанії. На окрему увагу заслуговує парфумерія торгової марки. Розкішна, створена з розумінням того, як саме хочуть пахнути успішні люди, вона користується сьогодні величезною популярністю.

Купити Good girl legere – означає продемонструвати оточуючим свій палкий темперамент, постаратися стати ще красивішою та привабливішою, ніж ви є насправді. Він імпонує дівчині, яка віддає перевагу яскравим, інтенсивним композиціям, які не соромляться демонструвати свою привабливість.

Ультраженственна та зухвала – саме так презентують майстри бренду цю парфумовану воду. Менше натиску, більше легкості та зворушливості – такою бачать її шанувальники. Зберігши чуттєвість і глибину, принадну солодкість і розкіш переливів своєї популярної попередниці, що вийшла в 2016 році, композиція звучить менш нав'язливо, безтурботно, трепетно і так само «смачно». Її чистота і іскристість втілюється в прохолодних і грайливих переливах цитрусів, що остуджують запал, пристрасність, інтенсивність «серцевих» та базових нот. Оплески на честь успіху парфуму збирає, як і раніше, Луїза Тернер, яка є також автором усіх попередніх видань.

Початкові ноти Good girl legere притягують яскравим і призовним акцентом принадного іланг-ілангу, що наповнює парфумовану воду пристрастю. Йому вторить розкішний терпкий і свіжий букет цитрусів, у якому відчувається подих соковитого мандарину, бергамоту та зухвалого лимона. Витончені квіткові відтінки формують "серце" парфуму. Тут чути нюанси туберози, солодко-гіркого жасмину, болгарської троянди та ніжного апельсинового кольору. Багата база рясніє бархатистими, привабливими мотивами бобів тонка, благородного сандала і темпераментної кориці. Їх доповнює пікантність вареного згущеного молока та пралине, елегантність білого кедра, м'якість кашмірського дерева, смолисті нюанси почулів, привабливий тандем амбри та мускусу.

Аромат одягнений у традиційну елегантну «туфельку», колірне рішення якої трохи відрізняється від оформлення оригінального видання. Купити вишукану парфумерію Carolina Herrera у Києві пропонує інтернет-магазин Lagrande.