0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Victorinox Swiss Army Classic Icon

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Victorinox Swiss Army Classic Icon Туалетна вода
Немає у наявності
Victorinox Swiss Army Classic Icon Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Victorinox Swiss Army Classic Icon - з нак мужності і сили

 

Classic Icon , представлений брендом з «войовничим» ім'ям Victorinox Swiss Army відбиває образ справжнього чоловіка, який з незапам'ятних часів асоціюється з мужністю , рішучістю, сміливістю, спритністю. Герой аромату – впевнений у собі, розумний, сильний, завжди готовий прийти на допомогу, захистити від ворогів та неприємностей. Його не лякають труднощі та перепони, не мучать сумніви, він не здатний на брехню та зраду. Енергійний, безстрашний любитель ризикованих, авантюрних пригод привертає увагу жінок не тільки силою, а й чуттєвістю, шляхетністю, вишуканими манерами, а також свіжим запахом чоловічого парфуму, що хвилює нюх.

Ароматна деревно-фужерна композиція звучить стримано, неквапливо, інтригує терпкими фруктово-квітковими та деревно-пряними тонами, навіює спогади, розпалює почуття, а потім створює медитативну ауру. Стійкий, шлейфовий парфум, який дарує оптимізм, відтінює харизму свого власника, ідеально підходить для повсякденного носіння навесні та в осінньо-зимовий сезон.

Історія аромату

 

Бренд Victorinox Swiss Army відомий як виробник армійських ножів та наручного годинника, але він активно освоює інші напрямки, пропонуючи покупцям столові прилади, сумки, валізи, спортивні товари, а з 1997 року – і парфумерію. Перший парфум "Швейцарська армія" був адресований діловим чоловікам, які цінують оригінальність, вишуканість, функціональність. Він уособлював стриманість, винахідливість, прагнення досконалості, а палітра відрізнялася філігранним підбором інгредієнтів.

У 2012 році "армійське" сімейство поповнила нова версія Classic Icon . Окрім оновленої піраміди, насиченої морозною чистотою Альп, запашними пахощами лугових квітів, теплом та сонцем, серія Iconic Collection отримала флакон, виконаний у формі культового розкладного ножа. Дизайнери оснастили пляшку механізмом «відкрити - закрити», який захищає розпилювач, та кільцем, щоб у разі потреби повісити її на гачок.

Гармонія пристрасті та спокою

 

Яскрава витончена композиція починається інтригуючими переливами екзотичного юзу. У них чути відгомін гіркого лимона, терпка свіжість лайма з легким квітковим нюансом, солодкі фруктово-трав'янисті півтони мандарину. Вони бадьорять, налаштовують на урочистий лад, викликають таємниче привабливе відчуття. Вкраплення гостро-пряного імбиру посилюють загадковість, надають мелодії пікантності та пристрасної чуттєвості. У нотах серця домінує солодкувато-м'ятна з трав'яними акцентами герань – символ благополуччя статку, комфорту. З нею немов суперничає, намагаючись затьмарити, ніжна лаванда, але хвойно-деревний кипарис врівноважує їхнє протистояння і плавно перетікає в базу, сплітається з мотивами амбри, утворюючи теплий, трохи димний шлейф.

Елегантно підкреслити свою впевненість, мужність, пристрасність, пленячи жіночі серця не складно – достатньо купити Victorinox Swiss Army Classic Icon. Інтернет-магазин La Grande пропонує великий вибір оригінальних парфумів за приємними цінами.