0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Sarahs Creations Zahoor Al Madaen

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Sarahs Creations Zahoor Al Madaen Парфумована вода
100ml
1 139 грн
Sarahs Creations Zahoor Al Madaen Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Sarahs Creations Zahoor Al Madaen – аромат ніжності .

Нішевий парфумерний будинок Sarahs Creations дарує дивовижний подарунок усім, хто любить парфуми у східному, але при цьому максимально м'якому стилі. Орієнтальна гурманська композиція Zahoor Al Madaen – сама ніжність, сама жіночність, аромат «рідної та коханої дівчини», який за допомогою відтінків ванілі, пудри, мускусу та тонкої насолоди створює ефект натурального паху розкішного, доглянутого, обласканого жіночого тіла. Він лягає близько до шкіри і огортає дивовижною, чуттєвою і привабливою хмаркою без тіні вульгарності або нав'язливості.

Аромат настільки сприяє своєму, що його володарка з подивом зазначає, як позитивно змінюється ставлення до неї у всього близького оточення. Та й самій жінці в такій запашній вуалі хочеться бути ніжною кішечкою, лагідною та м'якою – її манери стають плавними та жіночними, створюючи образ надзвичайно гармонійної, умиротвореної особистості.

Прекрасний вибір на кожен день у будь-якій обстановці та у будь-який час. Ідеальний сезон для цієї композиції – осінньо-зимовий період холодів, коли хочеться затишку та тепла. Втім, спокійне звучання парфуму буде доречним і навесні, і прохолодним літом – головне, щоб аромат знайшов відгук у вашій душі!

Історія аромату

 

Sarahs Creations – бренд унікальної селективної парфумерії з Об'єднаних Арабських Еміратів, створений концерном My Perfumes. Він спеціалізується на виробництві сучасних і водночас заснованих на давніх східних традиціях селективних ароматів в орієнтальному стилі.

На Сході прийнято, щоб кожну людину супроводжувало пахощі, бажано – її особистий аромат, що асоціюється тільки з нею. Ось чому арабський парфумерний ринок пропонує безліч композицій, де кожен може вибрати саме те, що співзвучно з його душею і тілом.

Новий бренд, що з'явився у 2016 році, запропонував одразу 35 яскравих творів – чудовий початок для помітного старту. Прекрасна якість парфумів і демократична вартість також стали вагомими причинами для популярності бренду, що швидко зростає.

Придбати Sarahs Creations Zahoor Al Madaen в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекають тільки оригінальні твори.

 

Sarahs Creations Zahoor Al Madaen – витончена жіночність

Композиція побудована на гармонії дуету двох найбільш жіночних та привабливих нот – натуральної ванілі та розкішного білого мускусу.

Спрей флакона зроблений настільки вдало, що найдрібніші частинки хмарою огортають свою щасливу власницю, утворюючи на шкірі та волоссі найтонший невагомий пахучий вуаль. Ефект виходить нереально красивим: жіночним, елегантним, ненав'язливим, ледь солодким без нудотних нюансів, обволікаючим, бархатистим і дуже затишним.

Він повідомляє своїй володарці таємну мудрість східних жінок, яка століттями передається з покоління в покоління: як стати бажаною настільки, щоб навіть твій аромат асоціювався виключно з благами земними!

Якщо ви любите ніжні, м'які, і водночас хвилюючі жіночні парфуми і тільки знайомитеся зі світом східних пахощів, рекомендуємо вам купити Sarahs Creations Zahoor Al Madaen - ви просто зачаровані його чарівністю!