0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Sarahs Creations Khayal Al Arab

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Sarahs Creations Khayal Al Arab Парфумована вода
Немає у наявності
Sarahs Creations Khayal Al Arab Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Sarahs Creations Khayal Al Arab – пекучий шарм арабської красуні!

Новий парфумерний будинок Sarahs Creations створює аромати виключно східного спрямування. Khayal Al Arab – яскравий зразок досконалого орієнтального нішевого мистецтва складання пахощів.

Чуттєвий, привабливий жіночий парфум подарує справжню насолоду своїй володарці та її обранцю, прикрасивши собою побачення і ніч після нього, подарувавши незабутні враження та спогади…

Вибираючи ароматну вуаль для романтичної зустрічі, сміливо віддайте перевагу Khayal Al Arab : таке обрамлення вашої краси подіє сильніше будь-якого, навіть найефектнішого вбрання!

Історія аромату

 

Бренд Sarahs Creations – дебютант на ринку парфумерії, але дебютант яскравий, помітний та надзвичайно харизматичний. Це виробник композицій яскраво вираженого східного напрямку – стиль ароматів, традиції виготовлення, старовинні рецепти – все це оповите таємничою орієнтальною аурою. Країна походження ароматів – Об'єднані Арабські Емірати, де мистецтво створення пахощів зведено абсолют.

Хоча парфумерний будинок Sarahs Creations представив свою продукцію лише в 2015-2016 роках, але шанувальників у нього вже чимало: поціновувачі східного звучання не могли не звернути увагу на багату, барвисту колекцію з 35 чоловічих, жіночих та унісекс-композицій.

Правовласником ліцензії став досить відомий на сході концерн My Perfumes: новий бренд – його дочірня структура, що спеціалізується на орієнтальному стилі ароматів.

Під наповненням і фірмовий стиль флаконів: таємничий Схід приховує свої таємниці в розкішному чорному флаконі, прикрашеному золотим стилізованим арабським написом. Такий фіал виглядає дорого та презентабельно, він стане чудовим подарунком поціновувачам цього напряму.

Купити Sarahs Creations Khayal Al Arab в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього яскравого бренду.

 

Sarahs Creations Khayal Al Arab – чари сходу !

Композиція стартує найсмачнішим гурманським акордом фруктів – чарівна пікантна кислинка вишні та журавлини одночасно приваблює та тонізує своїм соковитим звучанням.

«Сердечний» акорд, немов багатий сад у палаці, саджений розкішними квітами, чиє пахощі кружляють голови: солодкий, екзотичний запах іланг-ілангу, ім'я якого недарма перекладається як «квітка квітів» поєднується з царственою пахощами лотоса і романтичним, романтичним. Встояти неможливо!

Базовий акорд розстилається шикарним шлейфом слідом за своєю щасливою власницею, огортаючи все навколо тваринним тяжінням мускусу і спокусливим, істинно східним пряним акцентом почув.

Якщо ви – поціновувач виразної та чарівної орієнтальної парфумерії, вам неодмінно варто купити Sarahs Creations Khayal Al Arab – він стане для вас справжнім відкриттям!