0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armaf Blue Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armaf Blue Homme Дезодорант
200ml
218 грн
294 грн
Акція
-26%
Armaf Blue Homme Парфумований спрей для тіла
Немає у наявності
Armaf Blue Homme Туалетна вода
Немає у наявності
Armaf Blue Homme Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Armaf Blue homme – свіжість та енергія

 

Armaf Blue homme – легкий аромат для чоловіків. Пафрюм створений для тих, хто не любить сидіти на місці, а щодня прагне рухатись уперед. Освіжаючий цитрусовий запах із самого ранку зарядить бадьорістю та енергією, подарує позитивний настрій, який так важливий для підкорення нових вершин. Ненав'язлива композиція ідеально підійде для атмосфери офісних буднів і стане відмінним доповненням мужнього образу на романтичному побаченні.

Історія аромату

 

Бренд Armaf – відомий виробник елітної парфумерії з Об'єднаних Арабських Еміратів. Його історія починається в 1963 році, коли до Дубаї з Індії приїжджає торговець Ебрагімджі Фахруддін. На той момент місто тільки розвивалося, але Емірати вже прославилися як провідний виробник елітної парфумерії на Сході. Ебрагімджі з братом Мухаммедом починають займатися випуском духів і процвітають у своїй справі. Минає час, і Фахруддін стає всесвітньо відомим холдингом. У його складі – концерн Sterling Parfums , який і випускає парфуми під брендом Armaf . Компанія виробляє парфуми, які вражають своєю пишністю та різноплановістю. Навіть найвибагливіший поціновувач прийде в захват від яскравих композицій.

Під час створення Armaf Blue Homme компанія керувалася своїми незмінними правилами – використання натуральних інгредієнтів високої якості, поєднання давніх традицій та сучасних технологій. Якщо ви хочете стати власником оригінального аромату, радимо купити Armaf Blue Homme в інтернет-магазині La Grande, де у цій серії також представлений парфумований спрей для тіла.

Armaf Blue homme – іскриста легкість

 

З перших секунд композиція розкривається цитрусовим ароматом: у єдину карколомну феєрію злилися терпкий бергамот, гострий лимон, солодкий мандарин, освіжаючий лайм і гіркий грейпфрут. Симфонію гармонійно доповнює запах неролі, його свіжі квіткові нюанси відтіняють трав'янисті мотиви та легка гіркуватість. Багатогранне звучання композиції продовжують середні ноти. Ніжний запах лаванди заспокоює та дарує відчуття гармонії та умиротворення. Деревно-смолистий аромат розмарину доповнюють гіркуваті та пряні нотки. Жасмин вважається символом любові та пристрасті, його запах манить і розбурхує фантазію. Деревний пряний аромат мускатного горіха відтіняє легка гострина. Ідеально завершують композицію базові ноти. Неймовірна насолода ванілі гармонійно поєднується з ароматними деревними відтінками білого кедра. Пачулі звучить пряними, терпкими, смоляними нотками. Дубовий мох надає композиції землістого, злегка вологе звучання. Привабливі аромати амбри та мускусу своїми анімалістичними нотками, пробуджують емоції та налаштовують на романтичний лад.

Незвичайно виконана упаковка парфуму: флакон у блакитних та сріблястих відтінках нагадує формою флягу, коробка виготовлена в такому ж кольоровому рішенні.