0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armaf Marjan Gold

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armaf Marjan Gold Парфумована вода
Немає у наявності
Armaf Marjan Gold Дезодорант
Немає у наявності

Парфумерія Armaf Marjan Gold

Гарне вбрання, розкішні аксесуари, незвичайні прикраси... Чого ще немає у вашій колекції? Що може підняти вам настрій та подарувати натхнення? Перебираючи всі ті «багатства», які вам вдалося зібрати, ви розумієте: рішення купити Marjan Gold від Armaf буде правильним! Адже його флер, що дурманить, надасть вашому образу спокусливий і чарівний вигляд, який не можна буде не помітити. Парфум виділить вас серед інших жінок, подарує вам години насолоди своїм п'янким, привабливим пахощами. Він впливатиме на вас, наче магічний еліксир, схиляючи до довірчої розмови, розслабленості або чарівного, наповненого романтикою вечора.

Імперія розкішних ароматів

Коли індійський комерсант Фахруддін Ебрагімджі прибув до Дубаї, його мрією стало створення підприємства, яке виробляло б якісну парфумерну продукцію. Так у 1963 виник Fakhruddin Holdings. До холдингу увійшла компанія Sterling Parfums, якій, у свою чергу, належить відомий бренд Armaf. Територія ОАЕ – країни, де засновано торгову марку – є максимально сприятливою місцевістю для парфумерії. Тут оптимальний клімат для унікальних рослин, що використовуються в парфумерній справі. Тут із цінної сировини виробляють олії та інші інгредієнти, які потім стають основою для створення формул ароматів.

Продукцію під ім'ям Армаф випускають починаючи з 2014 року. Торгова марка представила безліч шикарних чоловічих, унісексових та жіночих композицій, які знайшли відгук у душі її шанувальників. Насиченість ароматів, їх глибина, хороша стійкість та адекватні ціни імпонують шанувальникам. А багате оздоблення флаконів заворожує навіть найвибагливіших людей!

Marjan Gold – арабський скарб

Взявши до рук флакон парфумованої води, ви відразу відзначите, наскільки дорого він виглядає. М'які, округлі форми, витончені завитки, що прикрашають золотистого кольору фіал – посуд нагадує коштовність зі скриньки з прикрасами східної красуні. Його ароматний вміст – чудовий стильний додаток до жіночого образу: сміливий, інтригуючий, чуттєвий!

Аромат виданий торговою маркою у 2014 році та належить до категорії «східні квіткові». Його стартові ноти наповнюють простір навколо жінки запахами запашної малини та стиглої соковитої груші. У початкових акордах відзначається виразне пахощі гострого, дерево-солодкого шафрану. Хвилюючі мотиви апельсинового кольору, що пахне ніжно і терпко, чуттєвість троянди та жасмину, вкраплення елегантної гвоздики – усім цим можна насолодитися в «серцевому» акорді парфуму. Його завершальний штрих принизує спокусливістю амбри та ванілі, притягує анімалістичними акцентами мускусу, відлунням терпко-смолистих почул та вершкового сандала.

Купити вишуканий парфум від Armaf ви можете у Lagrande. У нашому інтернет-магазині представлений чудовий вибір продукції цього арабського бренду. Якість товарів вас потішить, а ціни на них – приємно здивують!