0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bvlgari Splendida Rose Rose

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Splendida Rose Rose Парфумована вода
Немає у наявності
Bvlgari Splendida Rose Rose Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Bvlgari Splendida Rose Rose - чарівне пахощі у витонченому флаконі

Ювелірний будинок Bvlgari деякий час тому представив нову колекцію жіночих ароматів, до якої увійшли три серії композицій, створених на основі парфумів, що вже існують і всіма полюбилися.

Splendida Rose Rose втілює чуттєвість і легкість запашної троянди, що підкреслює характер леді активних і цілеспрямованих, які не бажають розлучатися з жіночністю або мріють посилити жіночий початок у собі.

Перші асоціації після знайомства з ароматом - це теплий квітень, ласкавий сонячний день, спів птахів і цвітіння навколишньої природи.

Стійкий запах і рожевий шлейф, що легко вловлюється, не залишать байдужими вас і всіх, кому пощастило бути поряд з вами.

Історія аромату

Після того, як жінки отримали можливість насолоджуватися елітними ароматами італійського бренду Bvlgari, головною темою яких була терпка троянда, минуло трохи більше десяти років. Тоді, як і зараз, ця квітка надихала Беатріс Піке та інших парфумерів з усієї земної кулі на ексклюзивні творіння, що поєднують в одному флаконі аромати квітів, ягід, фруктів та трав.

У 2017 році, а саме на початку весни, запрошена раніше до співпраці Софі Лаббе презентувала оновлений варіант парфумованої води у складі лінійки Splendida. Прем'єра відбулася в Іспанії у музеї Тіссена-Борнеміси. Зміна авторів анітрохи не позначилася на якості, стійкості та ароматі загалом. Навпаки, вдосконалена версія придбала масу позитивних відгуків публіки та експертів.

Флакон практично не зазнав змін, хіба що став ще ніжнішим за рахунок приємного рожевого відтінку. А от від прозорості кришки не залишилося й сліду. Ще на стадії підготовки до випуску було вирішено використати в дизайні сталеві ковпачки з гравіюванням логотипу Bvlgari.

Придбати Bvlgari Splendida Rose Rose в Україні можна на сайті інтернет-магазину La Grande, скориставшись акційною пропозицією.

Подвійна порція троянди – подвійне задоволення!

Перші ноти, які ви можете вловити при знайомстві з цим квітково-фруктовим ароматом, це соковитий мандарин та солодка ожина.

Олія троянди завжди була, є і буде одним із основних інгредієнтів у світі парфумерії. І саме нота чудової Дамаської троянди відчувається у «серці» парфуму.

Завершують піраміду акорди свіжого листя пачулі, покритого крапельками роси, сандала і ветивера, при взаємодії яких виникає неповторний димчастий і солодкуватий присмак, а також мускус, що доповнює загальну картину своєю привабливістю.

Купити Bvlgari Splendida Rose Rose можна і в Україні через інтернет-магазин La Grande, де представлені найкращі композиції від всесвітньо відомих брендів.