0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armaf Baroque pour Femme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armaf Baroque Pour Femme Парфумована вода
Немає у наявності

Armaf Baroque Pour Femme – гармонія та багатогранність

 

Armaf Baroque Pour Femme – глибокий аромат для жінок. Тонкі східні нотки композиції переплітаються із солодкими фруктовими відтінками, залишаючи після себе ніжний приємний шлейф. Парфуми створені для представниць прекрасної статі, які люблять експериментувати з образами, доповнюючи свій стиль яскравими насиченими ароматами. Armaf Baroque Pour Femme підкреслює характер справжньої жінки – в одну мить вона може бути ніжною, лагідною та грайливою, а вже за секунду – серйозною, цілеспрямованою та неприступною.

Історія аромату

 

Історія бренду Armaf навіює асоціації зі справжньою арабською казкою. Все почалося з того, що одного разу, 1963 року, індійський торговець Фахруддін Ебрагімджі приїхав до Дубаю, сподіваючись виконати свою давню мрію – зайнятися випуском парфумів. На той момент місто тільки розвивалося, але Об'єднані Арабські Емірати були лідером із виробництва високоякісної парфумерії. Пристрасне бажання досягти успіху у своїй справі та активна праця принесли свої результати – згодом Фахруддін створює однойменний холдинг. До його складу входить концерн Sterling Parfums, який із 1998 року випускає лінійку парфумів під брендом Armaf. Різнопланові композиції привертають увагу поціновувачів парфумерії. Навіть найвибагливіший гурман може знайти духи собі до смаку. Також продукцію бренду цінують за високу якість, яка досягається завдяки використанню натуральних інгредієнтів та поєднанню стародавніх традицій та високих технологій.

Baroque Pour Femme не став винятком з правил - парфумери створили вишукану елегантну композицію. Якщо ви хочете стати володаркою оригінального парфуму, радимо купити Armaf Baroque Pour Femme в інтернет-магазині La Grande, де створено всі умови для комфортних покупок.

Armaf Baroque Pour Femme – приваблива пишність

 

З перших секунд композиція розкривається свіжим ароматом чорної смородини, в якому поєднуються трав'янисті, фруктові та дерев'яні нотки. Квітково-зелений запах апельсинового кольору відтіняють ледь помітні анімалістичні нюанси. Солодкий фруктовий аромат груші доповнюють легкі відтінки карамелі та меду. М'який запах рожевого перцю грає нотками цитрусових, сухофруктів та ялівцевих ягід. П'янкий солодкий аромат ванілі з легкими пряними нюансами дарує заряд бадьорості. Приваблюючий акорд жасмину розбурхує фантазію, пробуджуючи інстинкти та емоції. Ірис має солодкий сухий квітково-пудровий аромат. Підбадьорливі нотки кави асоціюються з домашнім затишком та теплом. Сухий деревний запах кедра доповнюють легкі квіткові та медові відтінки. Неймовірна аура бобів тонка поєднує в собі нотки ванілі, кориці, гвоздики, мигдалю та кави. Пачулі дивують гіркуватими, терпкими, трохи мускусними відтінками.

Незвичайний дизайн упаковки привертає увагу: коробка у формі куба, виконана в теплому золотисто-бежевому відтінку з малюнками геометричними синіми малюнками, прикрашена різнокольоровими бантиками зі стрічок.