0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Memo Inle

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Memo Inle Парфумована вода
229 грн
Memo Inle Парфумована вода (refill)
Немає у наявності
Memo Inle Набір (парфумована вода 3 флакони по 10 мл)
Немає у наявності
Memo Inle Гель для душа
Немає у наявності
Memo Inle Крем для тіла
Немає у наявності
Memo Inle Гель для рук, що очищає
Немає у наявності
Memo Inle Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Memo Inle Димка для волосся
Немає у наявності

Memo Inle – чари далеких озер

 

З цього парфуму почалася історія парфумерії унікального паризького бренду Memo . Квітково-фруктова парфумована вода Inle створює мрійливий настрій і забирає вашу уяву до берегів далекого загадкового бірманського озера Інле, оповитого маревом туману, який приховує всі його таємниці. Мелодія парфуму неспішна, вона наповнена природною чарівністю квіткових та фруктових нот, фужерних та свіжо-пряних, зелених та пудрових, цитрусових та ірисових нот.

Це справді чудова прикраса для витончених та романтичних дівчат та жінок весняними та літніми днями. Ефектний золотисто-жовтий флакон, прикрашений стилізованими хмарами, стане прекрасним подарунком, що запам'ятовується Тієї, яка зуміє оцінити його елегантність і шарм - і в той же час природність і привабливість.

Історія аромату

 

Творці бренду Джой та Клара Моллой вирішили сфотографувати спогади про свої улюблені куточки нашої планети у чудових ароматах, до створення яких залучили талановитих сучасних парфумерів.

Їхні «ольфакторні мандрівки» почалися саме з цього парфуму, що відправляє нас до Бірми – такий незвичайний, таємничий край, враження про який туманні навіть у тих, хто там побував: адже так багато вражаючих моментів чекає на вас на березі найкрасивішого озера Інле!

Дебютна колекція Les Echappees, що вийшла в 2007 році, включала також два інші твори: Lalibela і Siwa. Над усіма ними працювала парфумер Алієнор Массене (Alienor Massenet) – саме її таланту світ завдячує народженню нового чудового паризького бренду. Алієнор створила 26 видань будинку Мемо. У 2016 році вона представила також варіацію на тему флагманської новинки бренду, наголосивши на актуальній у наші дні темі ірисів – так з'явився парфум Inle Iris.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів: лаконічний елегантний корпус, витягнутий золотистий ковпачок – він виглядає дорого та гідно, а стилізовані зображення сюжету кожного з ароматів стали візитною карткою цього нішевого парфумерного будинку, продукція якого добре впізнається на полицях елітних парф-бутиків.

Купити Memo Inle в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який дарує насолоду справжнім поціновувачам ольфакторного мистецтва.

 

Загадковий серпанок Імлі

Композиція відкривається свіжим, тонізуючим тріо терпкого бергамоту, прохолодною м'ятою та зеленою, гіркуватою артемізією. У «серці» звучить найяскравіший акцент твору: тут замшево-абрикосова нота османтусу гармонійно доповнена терпкою чайною нотою мате, запаморочливим ароматом жасмину та пряним розсипом спецій.

Оксамитовий фінал дарує нам акцент пудрового, елегантного ірису, чий шарм багаторазово посилений чуттєвим флером мускусу, що м'яко лягає на приємну деревну кедрову базу.

Вам, безумовно, варто купити Memo Inle в інтернет магазині La Grande, якщо вам імпонують нові, харизматичні версії квітково-фруктових ароматів.