0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy Live Irresistible Blossom Crush

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Givenchy Live Irresistible Blossom Crush Туалетна вода
Немає у наявності
Givenchy Live Irresistible Blossom Crush Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Givenchy Live Irresistible Blossom Crush Набір (туалетна вода 75 мл + мініатюра 15 мл)
Немає у наявності

Givenchy Live Irresistible Blossom Crush



Молодіжна колекція Live Irresistible від французького бренду Givenchy поповнилася 2018 року новим фланкером - ним став чарівний Blossom Crush. Квіткова фруктова композиція була розроблена Домініком Ропйоном (Dominique Ropion), а обличчям рекламної кампанії стала популярна французька актриса Лу де Лааж (фр. Lou de Laage), в якій автентична природна краса поєднується із споконвічно паризьким шармом та вродженою витонченістю. Вона чудово втілює образ сучасної дівчини, безпосередньої та життєрадісної, безтурботної та привабливої. Тієї, що освітлює світ сліпучою усмішкою і завзятим блиском в очах!



Секрет її оптимізму — у чудовому парфумі, повному неймовірних поєднань та дивовижних відкриттів. Він зачаровує контрастною грою акордів, коли свіжість зустрічається з гурманською насолодою, а ніжні пахощі квітів несподівано доповнено аристократичною гіркотою. Дивовижна комбінація, яка гарно переливається відтінками і не встигає набриднути протягом усього дня. Складна, іскриста і чарівна, вона стане ідеальним доповненням будь-якого ансамблю. Це чудовий вибір для лекцій в університеті, прогулянки парком, шопінгом, дружніх зустрічей або романтичних побачень. Аромат самобутній і не схожий на інші, кокетливий та бешкетний. Вигідно виділяється у натовпі та привертає увагу до своєї власниці, підкреслюючи її яскраву індивідуальність!



Це спокусливий ягідно-плодовий десерт, поданий із зацукрованими пелюстками на шоколадній базі. Гурманська насолода для ласунів, здатна миттєво покращити настрій, підбадьорити і змусити світ заграти соковитими фарбами. Чудовий антидепресант для дощової погоди та похмурих днів!

Відкривають його яскраві цитрусові відблиски. Динамічні мотиви гіркого апельсина з бергамотом задають життєствердний тон та особливу енергійність звучання. Їм вторить запашна малина, свіже яблуко та пікантна чорна смородина, на зміну яким приходить чарівний дует пишної півонії та красуні-троянди. Граційні бутони неспішно кружляють у вихорі шоколаду, щоб потім розтанути в лагідних обіймах деревного бурштину, кашмерану та ванілі. Вкраплення повітряного мускусу роблять букет більш повітряним і пухнастим, немов хмара, гармонійно завершуючи чарівну композицію.



Туалетна вода упакована у рифлений витончений флакон. Він виконаний з прозорого скла і красиво заломлює світло, примушуючи вміст грайливо мерехтіти, ніби його підсвічують зсередини. Стрункий силует фіалу уособлює грацію та чарівність молодості. Така пляшечка відмінно виглядатиме на поличці або будуарному столику!

Купити Givenchy Live Irresistible Blossom Crush можна в інтернет-магазині La Grande. Вибирайте на свій смак між традиційним варіантом у красиво оформленій коробочці або тестером, повністю ідентичним за складом, якістю та стійкістю, що поставляється у простій технічній упаковці.