0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo World Eau de Toilette

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo World Eau de Toilette Туалетна вода
Немає у наявності
Kenzo World Eau de Toilette Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Kenzo World Eau de Toilette Набір (туалетна вода 75 мл + лосьйон для тіла 75 мл + косметичка)
Немає у наявності

Kenzo World Eau de Toilette – весь світ біля твоїх ніг!



Бренд Kenzo збагнув секрети світу і охоче ділиться цими сакральними знаннями з нами, пропонуючи всім бажаючим досягти просвітління цю неймовірну композицію - World Eau de Toilette. Цей квітково-фруктовий парфум захоплює своєю красою та гармонією, наче мелодія, написана геніальним композитором на основі солодких та свіжих, пудрових, рожевих та деревних акордів, що втілюють жіночність.

Аромат є фланкером більш ранньої версії Kenzo World: у форматі туалетної води він став легшим і прозорішим, тепер він уособлює собою весняний день і призначений саме для сезону пробудження природи, розкриття чуттєвості і польоту фантазії.

Чудовий вибір для молодої романтичної дівчини, яка відкриває для себе весь світ у цілковитій впевненості, що весь він цілком і повністю створений саме для неї! Вона чекає безцінних дарів Всесвіту, і в той же час готова подарувати всю себе без залишку Любові та пізнанню таємниць Всесвіту.



Історія аромату

 

Нову колекцію Kenzo World цей модний бренд представив у 2016 році. Це найгучніший концептуальний успіх бренду з часів переходу під егіду групи компаній LVMH. Титульна композиція через рік була вдосконалена версією Intense, а потім у 2018-му була презентована World Eau de Toilette роботи парфумерного дуету майстрів Френсіса Кюркджяна та Майї Лерно (Francis Kurkdjian та Maya Lernout). Але справжньою феєрією став 2019 рік, коли з'явилися відразу 4 яскраві та самобутні фланкери фантазійного спрямування.

З усіх цих творів World Eau de Toilette звучить найбільш ніжно та легко, молодо та «смачно» - фрукти та квіти стали його домінуючою темою.

На величезну увагу заслуговує і флакон парфуму: як і всі версії World, фіал отримав форму всевидячого ока, втіливши приголомшливу візуальну концепцію ідеї цього аромату, що поєднує людей всього світу.

Придбати Kenzo World Eau de Toilette в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекають інші твори актуальної лінійки World, а також класика бренду Кензо.

 

Kenzo World Eau de Toilette – солодкий світ  рожевих мрій



Композиція вступає соковитим фруктово-цитрусовим тандемом стиглих запашних груш і терпких часточок бергамоту. Такий оптимістичний початок відразу дарує сонячний весняний настрій, піднімаючи градус емоцій до самого зеніту.

«Серце» туалетної води неймовірно гарне і романтичне: тут пахнуть квітучий мигдаль, вологі від роси півонії і ноти оксамитових садових троянд, що гармонійно переплітаються з їх ароматом.

База композиції звучить особливо багатогранно: пудровий акцент надають пелюстки фіалки та коріння ірису, а вершковий шарм – сандалове дерево, з яким ідеально гармонують жіночна ваніль та магнетичний мускус. Завершальний штрих дарує ефемерна, тонка, солодкувата молекула iso e super, що надає композиції повітряної чарівності.

Якщо ви чекаєте від сезону весна-літо яскравих вражень, що запам'ятовуються, не пропустіть цю новинку - вам, безумовно, варто купити Kenzo World Eau de Toilette!